Směs na přípravu dezertu Cheesecake.
Skladovat při pokojové teplotě, po otevření uchovávat od +2 do +8 st C a spotřebovat do 3 dnů, vyvarovat se prudkých teplotních změn a v nezpracovaném stavu nezmrazovat.
Smetana ke šlehání President vyráběná ve Francii je idální pro použití ve vysoké gastronomii.
Vhodná pro přípravu dezertů, krému, ale i do polévek a omáček.
Skvělá šlehatelnost, po ušlehání smetana drží tvar a nepouští tekutinu.
Lahodný krém, vhodný jako základ pro přípravu mnoha sladkých pokrmů a dezertů.
Z čerstvého tvarohu a smetany, Bez umělých barviv a konzervantů, Neobsahuje lepek
více informací
Aromatická mírně pikantní směs sladké a pálivé papriky, česneku, koriandru, sumahu, kopru, a vonných bylinek pro dušená, pečená, grilovaná masa a ryby a do rýžových, zeleninových a mletých masových pokrmů.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: paprika sladká, česnek granulovaný, koriandr mletý, kopr nať, petržel nať, bazalka, paprika pálivá, paprika červená drcená, majoránka, máta, bobkový l ... více informací
Voňavá směs drcených pepřů, papriky, česneku, koriandru a tymiánu. Ideální k ochucení steaků, nakládání masa a přípravě minutkových pokrmů.
Obsah soli 38 %. Může obsahovat stopy celeru a sezamu.
Složení: sůl (10 %), směs koření (paprika sladká, pepř černý drcený, česnek, cibule, hořčičné semínko), látka zvýrazňující chuť a vůni Glutamát sodný E621 (5 % ... více informací
Bujomax má žlutohnědou barvu, hrubší a navlhlou konzistenci, která se dobře rozpouští ve vodě. Má výraznou chuť po použitém koření a zelenině.
Je skvělý na dochucení studených i teplých pokrmů, jako jsou např. saláty, vaječná jídla, dresinky, pomazánky, na marinování a kořenění masa, ryb, zeleniny, na dochucení polévek, omáček, šťáv, rýže, těstovin.
Soudržnější, navlhlá hmota dobře rozpustná ve vodě
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedla sůl (max. 61%), cukr, rostlinný tuk (palmový), látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný E621, dextróza, modifikovaný kukuřičný škrob E1422, ... více informací
Bujomax má žlutohnědou barvu, hrubší a navlhlou konzistenci, která se dobře rozpouští ve vodě. Má výraznou chuť po použitém koření a zelenině.
Je skvělý na dochucení studených i teplých pokrmů, jako jsou např. saláty, vaječná jídla, dresinky, pomazánky, na marinování a kořenění masa, ryb, zeleniny, na dochucení polévek, omáček, šťáv, rýže, těstovin.
Soudržnější, navlhlá hmota dobře rozpustná ve vodě
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedla sůl (max. 61%), cukr, rostlinný tuk (palmový), látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný E621, dextróza, modifikovaný kukuřičný škrob E1422, ... více informací
Sypká, jemná, nažloutlá směs s příjemným chuťovým vjemem a s kousky zeleniny pro dochucení nebo přípravu základního hovězího vývaru či bujónu.
Příjemná chuť po hovězím mase.
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedlá sůl, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni Glutamát sodný E621 (12 %), bramborový škrob, zelenina (česnek, mrkev), vepřový extrakt (2 %), dextróz ... více informací
Gastroveget je krásně zlatavá dochucovací přísada do jídla, která dokáže udělat s pokrmem naprosté divy. Jen když k němu přičichnete ucítíte harmonii vůní a chutí. Ucítíte plnou chuť a vůni sušené cibule, typickou břitkost česneku, jemnou nasládlost sušené mrkve, kterou krásně svou jemnou sametově mléčnou chutí doplňuje pastinák a vše krásně podtrhuje nať z petržele.
Užití: k ochucení polévek,omáček,salátů,pomazánek, rýže, těstovin, masových a
zeleninových pokrmů.
Dříve Vegetable mix
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedlá sůl (max. 60 %), sušená zelenina (19,4 % - cibule, česnek, pastinák, mrkev, petrželová nať), látka zvýrazňující chuť a vůni E621 (10 %), cukr, r ... více informací
Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na zahuštění, stačí již pouze maso, voda a trocha soli a tuku. Směs lze též použít jako náhradu hořčice, např. k ochucení vařených párků. Obsah soli 5,5 %.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: sůl, směs koření (paprika sladká, cibule, kmín, majoránka, pepř černý, česnek), modifikovaný kukuřičný škrob Acetylovaný škrobový adipan E1422 (5%), e ... více informací
Harmonická směs sušených hub, mletého koření a bylin. Lze použít všude tam, kde se používají čerstvé houby, pod maso, do polévek, omáček, při přípravě roštěnek atd.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedlá sůl, sušená zelenina (žampiony, cibule, mrkev), rostlinný olej, směs koření, dextróza, látka zvýrazňující chuť a vůni Glutamát sodný E621 (6 %), ... více informací