Ideální pro výrobu vlastních produktů. Předností je pravidelné listování a snadná manipulace. Rozměr plátů 57x37 cm.
Hlubokomrazené plundrové tĕsto, připraveno k kynutí.
Rozmrazování: 10 min při pokojové teplotě. Kynutí: 75-105 min při 32°C. Předehřev trouby na 220°C. Pečení: 210 +/-10°C. Čas pečení závisí na tvaru a velikosti finálního produktu. Tyto pokyny jsou pouze orientační, doba a teplota pečení závisí na typu zařízení.
Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Trvanlivost od data výroby: 6 měsíců
Země původu: EU
Složení: mouka (PŠENICE), voda, rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový), droždí, glukózo-fruktózový sirup, PŠENIČNÝ lepek, cukr, sůl, látka zlepšující mouku ... více informací
Tradiční paprikový lusk plněný masem. Bez konzervantů a přidatných látek. Balení obsahuje cca 30ks.
Hluboce zmrazený masný polotovar – tepelně neopracovaný
Složení: paprikový lusk 50 %(EU), vepřové maso 33%(EU), pitná voda,strouhanka- (pšeničná mouka, pitná voda, droždí,jedlá sůl s jódem-(jedlá sůl,jodičnan drasel ... více informací
Papírový držák na kelímky. Papírový podnos na odnos 2 kelímků. Ideální pro přenos kelímků u kiosků, pro fast food, zahradní party aj. Materiál papír - recyklovatelný. Rozměr: 19 x 11 cm, balení po 50ks. více informací
Country Life Pohanka loupaná ve formě krup je výchozí surovinou pro výrobu všech dalších produktů, které se z pohanky vyrábí. Pohanka je, stejně jako například quinoa, přirozeně bezlepková, takže je vhodná i pro celiaky. Pohanka má svou zcela specifickou chuť, skvěle se hodí jako příloha, do sladkých nákypů, rizot, zeleninových salátů, ale i do dortových korpusů nebo do granoly.
Všechny druhy české zeleniny, kterou by měla poctivá polévka obsahovat, obohacené petrželkou. Díky velmi jemnému řezu zeleniny nemají s konzumací problémy ani děti.
Návod na použití: Hluboce zmrazenou zeleninu vložte do osolené vařící vody, vařte 4-8 minut. Podle potřeby dochuťte kořením.
Složení: mrkev,celer a pastinák kostka drobný řez, květák růžičky, pórek řezy, petržel nať více informací
Složení: Kostka mrkve a zeleniny v různých poměrech: květák, kostka kedlubny, plátky pórku, kostka kořenového (celeru) celeru, kostka pastináku, plátky savojsk ... více informací