Hluboce zmrazený obdélníkový koláč pečený na plechu s vanilkovou příchutí, borůvkami (33 %) a drobenkou. Připraveno k podávání.
Návod k použití:
Vyjměte výrobky z obalu. Nechte výrobek rozmrazit po dobu 9 hodin v chladničce. Po rozmrazení skladujte v chladu (max. 7
°C) a spotřebujte do 4 dnů. Nebo rozmrazujte při pokojové teplotě po dobu 3 hodin a spotřebujte do 3 dnů.
PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 12 měsíců.
Skladovací podmínky max. -18°C
Složení: borůvky (33%), mouka (PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, slunečnicový), VEJCE, voda, zahuštěné
máslo (MLÉKO)(1,6%), modifikova ... více informací
Mražené borůvky jsou vhodné pro přípravu pohárů, dortů, sladkých jídel a ovocných salátů.
Borůvky nechte rozmrazit cca hodinu při pokojové teplotě, případně přes noc v lednici.
Země původu Belgie.
Složení: Borůvky lesní
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 269/ 64
Tuky (g) 0,6
nasycené mastné kyseliny (g) < 0,1
Sacharidy (g) 12
cukry (g) 10
... více informací
Papírový nepromastitelný box na hamburger, kebab a jiné smažené pochutiny odolný proti mastnotě. Využití pro fast food, street food a smažené pokrmy s sebou. Barva hnědá. Rozměr: 19,5x13,5x10cm, balení po 50ks. více informací
Papírový nepromastitelný box na hamburger, kebab a jiné smažené pochutiny odolný proti mastnotě. Využití pro fast food, street food a smažené pokrmy s sebou. Barva hnědá. Rozměr: 13,5x13,5x10cm, balení po 50ks. více informací
Bramborová kaše - směs pro přípravu.
bramborová kaše sušená
Složení: sušené bramborové vločky 86,9 % (sušené brambory 99%, barvivo E 100, stabilizátor E 450, emulgátor E 471, antioxidant E 304, konzervant oxid siřičitý) ... více informací
Použití:
zmrazené slovenské bramborové halušky jsou uvařené, fluidně zmrazené a proto jsou hotovým pokrmem, který stačí ohřát v mikrovlnné troubě, anebo promíchat s olejem a ohřát na pánvi.
Obsah sáčku vysypeme do mísy a přikryjeme. Vložíme do mikrovlnné trouby a zahříváme 6 minut při výkonu 650 W. Halušky promícháme a zahříváme ještě 8 minut. Po ohřátí připravíme z halušek jídlo podle receptu. V případě menšího množství je potřebné úměrně zkrátit čas ohřevu.
Ohřáté bramborové halušky jsou vhodné jako příloha k masovým a zeleninovým pokrmům a jídel se sýrem a omáčkami. Zvlášť je doporučujeme na přípravu Bryndzových a Tvarohových halušek anebo Strapaček se zelím.
Skladování
Skladujte při teplotě -18 °C a nižší.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Složení: Brambory (70%), Pšeničná mouka, Sůl více informací
Bez barviv, bez konzervantů, bez umělých sladidel.
Obsahují 13% makové náplně.
Návod k přípravě: zmrazené šišky vložte do vařící vody, vařte cca 3 – 5 min. od bodu varu, šišky jsou uvařené, když vyplavou na povrch. Doporučujeme podávat polité rozpuštěným máslem a posypané cukrem. více informací