Masný výrobek tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. bal. 1,6-2,3kg. 1ks cca 10dkg
Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C.
Po vybalení spotřebujte do 3 dnů.
Složení: Drůbeží maso strojně oddělené 41%, vepřové maso 19%,pitná voda, vepřové kůže, vepřové sádlo, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátory E250, E451, a ... více informací
Tuňák v rostlinném oleji s nízkým obsahem kalorií a bohatou nadílkou bílkovin. Díky jemné struktuře masa, která se téměř rozpadá na jazyku, se výborně hodí do lehkých receptů, salátů či pomazánek. Jeho lahodné chuti prostě neodoláte!
Složení: tuňák pruhovaný, sójový olej 21%, pitná voda, jedlá sůl více informací
Maso je libové, pevné a bez kostí.
země původu Vietnam
Složení: filé z tuňáka žlutoploutvého 99%, zvlhčující látka E451, stabilizátor E331, antioxidanty: E300,E301
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
"T ... více informací
Tvaroh měkký (odtučněný) 16% sušiny. Chuť a vůně je čistá, mléčná a nakyslá. Barva mlěčně bílá.Konzistence stejnorodá, homogenní, tvarohovitá. Skladujte při teplotě 2 °C - 8 °C. více informací
Tvaroh měkký (odtučněný) 16% sušiny. Chuť a vůně je čistá, mléčná a nakyslá. Barva mlěčně bílá.Konzistence stejnorodá, homogenní, tvarohovitá. Skladujte při teplotě 2 °C - 8 °C. více informací
Složení: pasterované mléko, mlékárenské kultury
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota:499,0/117,0
Tuky:0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny:0,2 g ... více informací
Zmrazené knedlíky vložíme do vroucí osolené vody a za občasného míchání vaříme 6-10 minut. Po vyplavání knedlíky z vody vybereme a necháme okapat.
Doporučujeme servírovat s opraženou strouhankou nebo kakaem a rozpuštěným máslem.
Doporučené množství vody na 1kg polotovaru je 5-6 litrů.