Univerzální kořenící směs založená na paprice, česneku a zázvoru. Je vhodná pro všechny druhy masa od kuřecího přes vepřové a hovězí až po ryby. Používá se nejen k přípravě grilovaného masa, ale i k ochucení minutek a na pečení.
Polévku přelijte do vhodné nádoby a ohřejte buď na mírném ohni nebo v mikrovlnné troubě (cca 3-4 minuty pro příkon 600 W). Při ohřívání jídlo občas zamíchejte.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem. po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2- 3 dnů.
Složení: Složení: voda, hovězí maso 20 %, brambory, cibule, paprika, rajčata, řepkový olej, pšeničná mouka, modifikovaný škrob, koření, jedlá sůl, látka zvýraz ... více informací
Hovězí vývar Vitana je silný vývar připravený od základu jako ve vaší kuchyni pozvolným vařením kvalitních surovin. Výborně se hodí jako univerzální pomocník pro vaření, skvěle se rozpouští, příjemně voní a dodá vašim pokrmům tu správnou chuť.
Složení: pitná voda, mořská sůl 22 %, aroma, rostlinný tuk, trehalosa, hnědý cukr, sušená mletá zelenina (mrkev, cibule a pórek), zahušťovadla (xanthan, guma g ... více informací
Originální směs italských bylinek je vyváženou kombinací středomořských chutí oregana, bazalky, rozmarýnu, petrželky a tymiánu. Směs bylinek dodá připravovanému pokrmu lahodnou chuť a vůni italské kuchyně. Výborně se hodí do rajčatových a smetanových omáček, zapékaných pokrmů, těstovin, polévek, bylinkových másel, salátů, pomazánek, ryb, ale také k přípravě na pizzy nebo drůbežího masa.
Složení: pšeničná mouka, cukr, sušená vejce, kypřicí látky (E 450, E 500), sušené mléko odtučněné, emulgátor E 471, aroma karamelové, barviva ( E 150c, E101), ... více informací
Kmín je jedním z nejstarších koření, roste planě na loukách, mezích a pastvinách. Používá se při pečení, do brambor i k masu. Pečivu dodává jemnou, výraznou a nenahraditelnou chuť. Vhodný je k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí. Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní.
Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.