Složení: pšeničná mouka, cukr, sušená vejce, kypřicí látky (E 450, E 500), sušené mléko odtučněné, emulgátor E 471, aroma karamelové, barviva ( E 150c, E101), ... více informací
Kmín je jedním z nejstarších koření, roste planě na loukách, mezích a pastvinách. Používá se při pečení, do brambor i k masu. Pečivu dodává jemnou, výraznou a nenahraditelnou chuť. Vhodný je k dochucení polévek, ryb, salátů nebo kyselého zelí. Kmín má kořenitou, velmi výraznou, někdy až pikantní chuť s poněkud hořkým podtónem a pronikavou vůní.
Používá se ke kořenění brambor, zelí, vepřové pečeně, husy, kachny, houbových pokrmů, na ryby, do polévek, tvarohu apod. Do všech těžce stravitelných jídel.
Moderní bezvaječné těstoviny, bezcholesterolové. Nerozvařují se, jsou vyráběny z velmi kvalitní tvrdé pšenice. Po uvaření si zachovávají vzhled i tvar.
Směs je všestranně použitelná na sladkovodní i mořské ryby, hodí se k jejich pečení, smažení i grilování. Výborná je také do rybích polévek a omáček.
Nová receptura:
Je svěží díky citrónovému prášku.
Obsahuje větší kousky koření, které nejen dodají skvělou chuť, ale i atraktivní vzhled.
Snížili jsme počet ingrediencí, aby lépe vynikla chuť použitých surovin.
Koření na pečené kuře je vyváženou směsí bylinek, papriky a kmínu. Lahodná paprikově-bylinková chuť je podkreslena načervenalou barvou koření, která vytvoří na povrchu kuřete nádherně opečenou kůrku. Směs je kromě kuřecího masa vhodná též na přípravu pečené krůty, drůbežích rolád nebo králičí pečínky.
Kuskus je drobná těstovina, která se nemusí vařit. Při přípravě ji stačí pouze zalít vroucí vodou nebo vývarem a nechat odstát.
Kuskus je stále oblíbenější surovinou k přípravě hlavních pokrmů, chutných salátů i doplňků jídel.