Zmrzliny Carte d´Or pochází původně z Francie. Jejich nabídka však zahrnuje širokou škálu příchutí, které reagují nejen na francouzské, ale i světové trendy v dezertech. Carte d'Or kombinuje lahodné ingredience dohromady utvářející božský zmrzlinový prožitek. Jeho příchutě navíc pomáhají skvěle vytvářet či doplňovat jakýkoliv dezert. Jednoduše - když dezert, tak Carte D'Or.
Carte d'Or hrdě představuje novou exotickou příchuť Carte d'Or Vanilla with Solero Exotic Sauce. Zmrzlina s příchuti vanilky s polevou z broskví, maracuji, manga a ananasu, inspirovaná ikonickým Solero Exotic.
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, voda, glukózový sirup, cukr, glukózo-fruktózový sirup, kokosový tuk, ananasová šťáva z koncentrátu (3,5 %), mangové pyré (2, ... více informací
Návod k použití:
Připravte zmrazený výrobek:
Pánev: Střední teplota, 4-5 minut, opékat z obou stran.
Trouba: 200 °C, 12 minut.
Fritéza: 170 °C, 3 minuty
Složení: Mořská ryba 40 %(směs tresky polak, štikozubce, hoki, aljašské tresky, tresky obecné), pšeničná mouka, řepkový olej, voda, hrášková vláknina a bílkovi ... více informací
Stonky jsou nejzdravější syrové. Zkuste jimi nahradit třeba brambůrky, které pojídáte večer u televize.
Výborně se uplatní v salátech, jako svěží příloha k masu nebo nakrájené na závěr do vývaru namísto petrželky.
Bulvy používáme samozřejmě do vývarů i zahuštěných polévek, také do omáček či mas tažených na víně, jako jsou líčka či kohout na víně.
Jednodruhová zelenina určena k přípravě pokrmů.
Obsah 3500g
Z toho pevný podíl 1900g
Složení: Celer, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, extrakty koření, sladidlo E 954, antioxidant E 224: disiřičitan draselný, Obsahuje alergen cel ... více informací