Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C: 3-4 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení produkt několikrát otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nazamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (27%) (krémový sýr (pasterizované mléko, šlehačka (smetana, stabilizátor: karagenan (E407)), zahušťovadla: acetylovaný dišk ... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti (6cm). S výraznou máslovou chutí a vůní. Obsahuje 20,7 % másla.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou 10-12 minut, 180-190°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20,7%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlep ... více informací
Neocenitelný pomocník pro přípravu lehké domácí šlehačky
Výborná konzistence a dlouhodobá stabilita nášlehu
Vhodná k přípravě dortů, zákusků, dezertů a jiné
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C
Toto těsto patří ke špičce na italském trhu.
Těsto má průměr 32 cm. Při pečení se krásně nadechne, zůstane měkké, nerozpadá se a zachová decentní chuť, která skvěle doplní hlavní suroviny na povrchu.
Masný výrobek, tepelně opracovaný. Zmrazený výrobek.
Vůně a chuť po čerstvé uzenině, příjemně kořeněná po použité cibulce. Po ohřevu je výrobek na skusu křehký, šťavnatý.
Složení: Vepřové maso 90%, hovězí maso 5%, voda, jedlá sůl, konzervant E250, česnek, směs koření, stabilizátory (E451, E450), cukry, látka zvýrazňující chuť a ... více informací