Bezvaječné pšeničné nudle Quick Cooking jsou charakteristické svou sytě žlutou barvou.
Výborně se hodí pro každou příležitost. Jejich předností je, oproti vaječným těstovinám, že se nelepí a nerozvařují.
Složení: Pšeničná mouka 96%, sůl, kypřící látka (E500), tavící sůl (E450), kurkuma. více informací
Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10 - 12 minut při 200 °C nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65s na 500W
La Lorraine
Složení: VEJCE. cukr. čokoláda (kakaová hmota, cukr kakaový prášek, emulgátor (SOJOVÝ lecitin). přírodní vanilkové aroma) (18%) margarin (rostlinne tuky) (palm ... více informací