Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek
Hlubokomrazený kulatý zákusek, čokoládový(5%) muffin a karamelovou náplní (10%), zdobený vlašskými ořechy (4%), připraven k podávání.
Výrobek nechte rozmrazit po dobu 30‐60minut. Rozmražený výrobek spotřebujte do tří dnů.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; glukózový sirup; VLAŠSKÉ OŘECHY; kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,0%) ... více informací
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10-12 minut při 200 °C, nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65 sekund na 500 W.
Průměr 7cm.
Složení: VEJCE, cukr, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkové aroma) (18%), margarin (rostlinné tuky (pal ... více informací
Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
Tradiční česká klasika – bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 - 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem. více informací
Tradiční české knedlíky plněné netradičně – čokoládou. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu. více informací
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena vybranými sýry: mozzarellou, ementálem, čedarem a nivou, jemně dochucena bazalkou a česnekem.