Sušené aktivní droždí pro opětovnou hydrataci vhodné zejména pro přípravu pizza těst.
uchovává si stabilitu po dobu několika měsíců
umožňuje lepší organizaci práce v pizzerii
optimální tažnost a snadná manipulace s těstem
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
Vandemoortele
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka (35 % hm.), borůvky (10 % hm.), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, aroma. více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: fruktózo-glukózový sirup, jahody (30 %), jablka (20 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, koncentrát z černé mrkve více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů. více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.