hrášek – hluboce zmrazený
předvařená zelenina – tepelně upravte
Návod k přípravě:
Vaření: nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení: nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Tradiční zmrzlina Kokosová zmrzlina Kakaová poleva Skvělá kombinace kokosu a čokolády Letní osvěžení Pro nejparnější dny Eskymo - Oblíbený nanuk s kokosovou příchutí a kakaovou polevou. Kombinace kokosu a čokolády je prostě lahodná. Pokud máte rádi Eskymo, jistě vás potěší také Algida Ledňáček - ve vanilkové a čokoládové variantě.
Složení: Obnovené odtučněné mléko,Kokosový olej,Cukr,Voda,Glukózový sirup,Sušená syrovátka,Kakao se sníženým obsahem tuku (1,2%),Sušené odtučněné mléko,Emulgát ... více informací
Hlubokozmrazený multicereální croissant je obohacený o mnoho druhů semínek, jak na povrchu (slunečnice, sezam, dýně, lněná semínka), tak i uvnitř produktu (slunečnice, mák, lněná semínka). Obsahuje mix másla a margarínu a tím získává vyváženou máslovou příchuť. Produkt, do kterého se zamiluje úplně každý. Uvidite, až sami ochutnáte... více informací