Objevte maximum požitku s novinkou Cornetto Max Hazelnut & Chocolate. Na vrcholu se ukrývá lískooříškovo-kakaový disk posypaný karamelizovanými lískovými oříšky, následuje slaný lískooříškový krém, který se potkává s lahodnou lískooříškovou a čokoládovou zmrzlinou, a to celé v křupavé oplatce. Každá vrstva dává soustu ten správný šmrnc. Rozbalte to tento rok na MAX
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, voda, PŠENIČNÁ mouka, kakao se sníženým obsahem tuku¹ (3 %), slunečnicový olej, fruktóz ... více informací
Objevte maximum požitku s novinkou Cornetto Max Mango & Vanilla. Na vrcholu se ukrývá bílý disk s kousky manga a kokosu, následuje exotický mangovo-maracujový krém, který se potkává s lahodnou mangovou a vanilkovou zmrzlinou, a to celé v křupavé oplatce. Každá vrstva dává soustu ten správný šmrnc. Rozbalte to tento rok na MAX!
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C: 3-4 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení produkt několikrát otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nazamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (27%) (krémový sýr (pasterizované mléko, šlehačka (smetana, stabilizátor: karagenan (E407)), zahušťovadla: acetylovaný dišk ... více informací
Hlubocezmrazené jemné pečivo, plně dopečený croissant s máslem, připravený k podávání.
Vyjměte výrobek z obalu a nechte ho rozmrazit cca 25 minut při pokojové teplotě. Pro větší křupavost výrobku: pečte +/- 4
minuty při180 °C.
Složení: mouka (PŠENICE), máslo (MLÉKO) (27%), voda, cukr, droždí, sůl, PŠENIČNÝ lepek, VEJCE, látka zlepšující mouku (kyselina
askorbová),enzymy.
Může obsah ... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti (6cm). S výraznou máslovou chutí a vůní. Obsahuje 20,7 % másla.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou 10-12 minut, 180-190°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20,7%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlep ... více informací
Tmavý multicereální croissant z plundrového těsta se semínky lnu a slunečnice, pšeničnými otrubami, špaldovými a pšeničnými vločkami. Zdobený bohatou směsí křupavých semínek (len, slunečnice).
Pečení s párou 12-16min na 180-190°C