Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti (6cm). S výraznou máslovou chutí a vůní. Obsahuje 20,7 % másla.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou 10-12 minut, 180-190°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20,7%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlep ... více informací
Tmavý multicereální croissant z plundrového těsta se semínky lnu a slunečnice, pšeničnými otrubami, špaldovými a pšeničnými vločkami. Zdobený bohatou směsí křupavých semínek (len, slunečnice).
Pečení s párou 12-16min na 180-190°C
Neocenitelný pomocník pro přípravu lehké domácí šlehačky
Výborná konzistence a dlouhodobá stabilita nášlehu
Vhodná k přípravě dortů, zákusků, dezertů a jiné
Skladujte při teplotě od +2 °C do +8 °C
Toto těsto patří ke špičce na italském trhu.
Těsto má průměr 32 cm. Při pečení se krásně nadechne, zůstane měkké, nerozpadá se a zachová decentní chuť, která skvěle doplní hlavní suroviny na povrchu.
Masný výrobek, tepelně opracovaný. Zmrazený výrobek.
Vůně a chuť po čerstvé uzenině, příjemně kořeněná po použité cibulce. Po ohřevu je výrobek na skusu křehký, šťavnatý.
Složení: Vepřové maso 90%, hovězí maso 5%, voda, jedlá sůl, konzervant E250, česnek, směs koření, stabilizátory (E451, E450), cukry, látka zvýrazňující chuť a ... více informací
Červená řepa vlasový řez ve sladkokyselém nálevu se sladidlem, sterilovaná zelenina. Je skvělou přílohou k nejrůznějším masovým pokrmům.
Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 7 dní.
Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Skladujte od 3C - 30C, po otevření do 5C
Složení: Červená řepa, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá
sůl, koření (anýzové a fenyklové aroma), sladidlo E 954. více informací
Složení: Proužky mrkve a v různém poměru: zrnko hrášku, plátky savojského zelí (Brassica oleracea L. var. Sabauda), plátky pórku, proužky celerového kořene (ce ... více informací