hrášek – hluboce zmrazený
předvařená zelenina – tepelně upravte
Návod k přípravě:
Vaření: nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení: nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Tradiční zmrzlina Kokosová zmrzlina Kakaová poleva Skvělá kombinace kokosu a čokolády Letní osvěžení Pro nejparnější dny Eskymo - Oblíbený nanuk s kokosovou příchutí a kakaovou polevou. Kombinace kokosu a čokolády je prostě lahodná. Pokud máte rádi Eskymo, jistě vás potěší také Algida Ledňáček - ve vanilkové a čokoládové variantě.
Složení: Obnovené odtučněné mléko,Kokosový olej,Cukr,Voda,Glukózový sirup,Sušená syrovátka,Kakao se sníženým obsahem tuku (1,2%),Sušené odtučněné mléko,Emulgát ... více informací
Exklusivní zeleninová směs do polévek. Zelenina je velmi drobně pokrájena.
Složení: Zelenina v různém poměru 95%: mrkev nakrájená na kostičky 4x4x6 mm, květák 5-20 mm, petržel nakrájená na kostičky 6x6x6 mm, celer nakrájený na kostičk ... více informací