Jednoduchý klasický tvar, dobře známý všem, kteří si připravují hranolky sami doma, ale tentokrát s nesrovnatelnou chutí a křupavostí! Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako všední příloha. Mohou se připravovat v troubě, ale i ve fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
20x450g
karton: 9kg
Rovné hranolky o řezu 11x11 cm vhodné do trouby a horkovzdušné fritézy.
Příprava:
Trouba: 15 – 20 min / 220°C
Horkovzdušná fritéza: 10 – 12 min / 200 °C
Aviko Pom'Patati/Lachebejkes jsou chutné tvářičky z bramborové kaše, které dokonale zpestří oběd Vašim dětem. Můžete je připravit v troubě, fritéze nebo na pánvi.
Složení: brambory, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový), rýžová mouka, sůl, dextróza, stabilizátor (E464), výtažky z koření více informací
Rösti se vyrábějí z nahrubo nastrouhaných brambor, mají skvělou jemně cibulovou chuť, a s trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Jestliže neseženete bramboráčky, rösti je hravě jako příloha nahradí. Také jsou bezlepkové a vhodné i pro vegany! Mohou se připravovat v troubě či ve fritéze nebo na pánvi. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut! Víkendová snídaně jedna báseň.
8x750g
karton: 6kg
Složení: brambory, slunečnicový olej, dextróza, sůl, sušená cibule, stabilizátor (E 450), bílý pepř více informací
Podpořte atraktivitu svého výtvoru pomocí našich vroubkovaných hranolků s příchutí česneku a bylinek. Tyto hranolky, speciálně navržené pro ty, co se chtějí svézt na vlně trendu Loaded Fries (naložených hranolků), nabízejí aromatickou a bylinkovou chuť, která doplní každé jídlo nebo vynikne sama o sobě. Jedinečný vroubkovaný podélný řez nejen zvyšuje vizuální přitažlivost, ale zajišťuje maximální chuť v každém soustu, což umožňuje rovnoměrné ochucení česnekem a bylinkami, které rezonuje až do posledního sousta. Tyto hranolky, které se snadno připravují a servírují, jsou bezproblémovým doplňkem vašeho pokrmu, který ohromí strávníky svou originalitou. Ať už by se podávaly jako příloha nebo byly základem právě Loaded Fries, tento produkt si ve vašem kulinářském repertoáru jistě najde své obdivovatele. Koření odpovídá tomu, co je použito na Aviko Pati Parts s česnekem a bylinkami.
Příprava:
Fritéza 3 – 5 min / 175 °C
Trouba 17 - 20 min / 220°C
Horkovzdušná fritéza: 10 - 12 min / 180 °C (Založeno na použití Philips Airfryer XL)
Složení: Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, česnekový prášek, jedlá sůl, bylinky, cibulový prášek, bramborový šk ... více informací
Prosluňte své menu našimi Wavy Blends Paprika Fries! Tyto hranolky jsou sypány paprikovým kořením, což z nich dělá perfektní základ pro vytváření typických hranolkových pokrmů. Jedinečný podélný vroubkovaný řez zvýrazňuje nejen chuť, ale i texturu a poskytuje křupavý základ pro různé typy loaded fries. Podávejte je samostatně, jako přílohu nebo je posypte sýrem, zalijte zakysanou smetanou nebo vlastní speciální směsí čím hranolky polijete. Přidáním pár ingrediencí na samotné hranolky můžete vytvořit samostatný pokrm, který bude mít skvělou marži. Vroubkované hranolky představují jednoduchý způsob, jak aktualizovat svůj jídelníček a využít aktuální trendy v gastronomii. Nabídněte svým hostům dokonalý produkt, který si zachová svou prémiovou chuť od prvního namočení až po poslední sousto.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, koření, jedlá sůl, dextrin, maltodextrin, kvasnicový extrakt, aroma, kypří ... více informací
Nejpopulárnější vlnkované hranolky na trhu. Díky vlnkovanému řezu jsou hranolky ještě křupavější a získají krásnou zlatavou barvu. Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako příloha při večerním menu. Mohou se připravovat v troubě či fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
17x750g
karton: 12,75kg
Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka (5%), SÓJA, lněná semínka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, slunečnicová semena, otru ... více informací
Předpečená středně velká bageta (27cm) v klasickém francouzském stylu.
Rozmrazení 20 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení s párou
Pečení 210°C, 7-10 min.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Může obsahovat stopy: vajec, sóji, mléka, skořá ... více informací
Světlá bageta (27cm) obohacená olejem, který ji zajišťuje vláčnost a měkkost po delší dobu. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min v pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jodičnan draselný, jedlá sůl), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Malá světlá bagetka ideální jako přílohové pečivo nebo na výrobu sendvičů. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Vícezrnná bagetka s žitnou moukou a sojovou drtí (17cm). Zdobená směsí lněných a sezamových semínek. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,5%), lněné semínko hnědé (2,5%), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan ... více informací
Směs pro přípravu hovězího vývaru. Dehydratovaný výrobek
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, kvasnicový výtažek, cukr, extrakt hovězího masa 2% (jedlá sůl, sušené hovězí maso 0,9%, palmový tuk), pal ... více informací
Kulatozrnná rýže je vhodná pro přípravu rizota a na další jídla, která mají kašovitou, krémovitou konzistenci např. mléčné kaše a základy pro rýžové nákypy. Kulatozrnná rýže totiž při vaření a míchání uvolňuje škrob, lepí se a houstne.
Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme.
Grilovací omáčka s kouřovým aroma.
Baleno vakuově po 2kg.
Skladujte v temnu, v původním obalu při teplotě od 0 °C–25 °C. Lze skladovat v chladničce.
Určeno pro přímou spotřebu i další tepelné zpracování.
Složení: •rajčatový protlak, švestková povidla,cukr, hořčice, ocet, sůl, kouřové aroma,kořenící směs, modifikovaný kukuřičný škrob, kyselina citronová(E330), ... více informací
Samostatně balená kulatá bulka s pružnou střídou a měkkou zlatavou kůrkou zdobenou sezamem.
Průměr 12cm. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 ‐ 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo
případným změnám vzhledu, a podávejte do 24 hodin po rozmrazení.
Produkt je vhodný i pro vegetariány a vegany.
Bezlepkový dort s jemným tvarohovým krémem na kakaovém korpusu.
Doba rozmrazení: 30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Vandemoortele
Složení: Vejce a výrobky z Šlehačka 28% (smetana, odtučněné mléko, řepkový olej, zcela hydrogenovaný palmový olej, emulgátory: E 472b, E 435, E 433, E 471; sta ... více informací