Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti.
Speciální hořčice dijonského typu, hrubozrnnou hořčicí, slunečnicovým olejem a bílým vínem
Složení: ocet kvasný lihový (47%)*, HOŘČIČNÁ semínka, pitná voda, jedlá sůl, bílé víno 4,8% (obsahuje SIŘIČITANY), cukr, přírodní aroma, regulátor kyselosti: k ... více informací
Vyrábí se ze směsi semen bílé a černé (hnědé) hořčice, obsahuje viditelně hrubě mleté černé slupky a vyšší procento cukru. Vzhledem k obsahu černého semene, které poskytuje svým složením vlastní konzervační účinek, nebývá kremžská hořčice často dále konzervována, rovněž se nepoužívají přídatná barviva.
Složení: pitná voda, hořčičné semínko, cukr, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, koření více informací
Hořčice je dochucovací přípravek v podobě husté žluté nebo žlutohnědé pasty vyrobené z mletých hořčičných semínek smíchaných s vodou, octem, solí, cukrem, mletým kořením, olejem nebo jinou kapalinou. Může být přibarvená kurkumou. Má ostrou, mírně až silně pálivou chuť. Většinou je konzervována kyselinou benzoovou.
Složení: Voda, hořčičné semeno, kvasný ocet, cukr, jedlá sůl (nejodidovaná), konzervant benzoan sodný (max.1000mg/kg), barvivo betakaroten E 160a, koření. více informací
Vyrábí se z jemně mletých semen hořčice bílé; složení semen i použitá technologie vede k výrobku jemnějšímu, méně palčivému. Hořčice je většinou přibarvovaná umělými nebo přírodními barvivy a konzervovaná.
Složení: pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, koření, antioxidant disiřičitan draselný více informací
Předkrojená oválná bulka (16cm) v newyorském stylu s pružnou střídou a měkkou zlatavou kůrkou.
Rozmrazení 50 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení 200 °C, 2 minuty
Grilování 230°C, 2 minuty
Masný výrobek, tepelně opracovaný, hluboce zmrazený. Rozmrazit a servírovat.
NÁVOD K POUŽITÍ
Specifické podmínky skladování:
- Uchovávejte při -18 °C
- Po rozmrazení znovu nezmrazujte
Rozmrazení 10 h při teplotě 7 °C
Složení: Vepřové maso 87%, voda, škrob, dusitanová solicí směs (jedlá sůl, konzervant: E250), stabilizátory (E450, E451), dextroza, jedlá sůl, antioxidanty (E3 ... více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: Mouka pšeničná, voda pitná, vaječná melanž, houskové kostky 10% (mouka pšeničná, voda pitná, sůl jedlá, droždí), sůl jedlá, droždí. více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: mouka pšeničná, voda pitná,vaječná melanž, 10% houskových kostek (mouka pšeničná, voda, sůl, droždí), sůl jedlá, droždí více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=cca1000g (6-8 porcí na kg, koncentrát)
Záruka: 3 měsíce
Koncentrát s kusy masa balený v plastovém střevě. Určen k ředění a konzumaci po ohřevu.
Skladování: Od 0°C do 5°C.
Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 368 kj/ 88 kcal, tuky 5,9g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g, sacharidy 4,7g, z toho cukry 0,4g, bílkoviny 12g, sůl 1,8g
Složení: Hovězí plec 85%, restovaná cibule (cibule, palmový olej, pšeničná mouka, pohanková mouka, rýžový škrob, sůl), koření, škrob, kuchyňská sůl bez jódu, a ... více informací
Karton: cca 10kg
Jedná se o kosti z páteře vznikající při vykošťování krku, vysokého a nízkého roštěnce. Jsou nenahraditelnou součastí při vaření kvalitních vývarů a také výborný základ pro omáčky. více informací
Maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou se výborně hodí na guláš, mleté maso nebo do domácích klobásek.
Karton: cca 18-21kg
Kus:
více informací
Maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou se výborně hodí na guláš, mleté maso nebo do domácích klobásek.
Karton: 18-23
Kus: 3-6kg více informací