Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=cca1000g (6-8 porcí na kg, koncentrát)
Záruka: 3 měsíce
Koncentrát s kusy masa balený v plastovém střevě. Určen k ředění a konzumaci po ohřevu.
Skladování: Od 0°C do 5°C.
Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 368 kj/ 88 kcal, tuky 5,9g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1g, sacharidy 4,7g, z toho cukry 0,4g, bílkoviny 12g, sůl 1,8g
Složení: Hovězí plec 85%, restovaná cibule (cibule, palmový olej, pšeničná mouka, pohanková mouka, rýžový škrob, sůl), koření, škrob, kuchyňská sůl bez jódu, a ... více informací
Karton: cca 10kg
Jedná se o kosti z páteře vznikající při vykošťování krku, vysokého a nízkého roštěnce. Jsou nenahraditelnou součastí při vaření kvalitních vývarů a také výborný základ pro omáčky. více informací
Maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou se výborně hodí na guláš, mleté maso nebo do domácích klobásek.
Karton: cca 18-21kg
Kus:
více informací
Maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou se výborně hodí na guláš, mleté maso nebo do domácích klobásek.
Karton: 18-23
Kus: 3-6kg více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Doporučujeme výrobek vybalit, nakrájet na požadované porce, opět "složit" do tvaru, podlét výpekem a poté ohřívat v konvektomatu s horký vzduchu plus pára na 180°C cca 15 minut.
Lze rovněž vařit i zabalené v původní fólii ve vodě či v páře, možná je ovšem příprava i v troubě, na grilu, apod.
Složení: Hovězí kulatá plec 85 %. voda,stabilizátor E 451,zahušťovadlo E 407a , sůl.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: energetická hodnota 464 kj/110kcal, tuky 3,3 g, z toho ... více informací
Svaly umístěné na stranách lícních kostí krávy. Tato delikatesa se běžně užívá ve francouzské i italské kuchyni. Vhodná úprava pomalým dušením či konfitováním.
baleno po cca 3-4kg.
Karton: cca 12-14kg
více informací
Určeno ke konzumaci po studenu nebo k dopečení v konvektomatu, troubě, na grilu, případně v jiné kulinární úpravě. Doporučujeme vaření celého (zabaleného) výrobku ve vodě, přibližně 25 minut při 90°C.
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Bal: 2ks líček 1,6-2kg.
Složení: Hovězí líčka, kořenová zelenina, přírodní koření, kuchyňská sůl, rýžová mouka, bramborový škrob, přirodní aroma. více informací
Ossewit je 100% živočišný tuk. Má vysokou tepelnou odolnost a dlouhou životnost. Zajišťuje optimální výsledky pečení i smažení. Lůj do pokrmů přináší chuť hovězího masa. Je perfektní například pro smažení hranolek, klasické škvarky nebo škvarkovou pomazánku.
Právě hovězí lůj je tou tajnou ingrediencí, díky níž se belgické hranolky staly vyhlášenou specialitou po celém světě. Ossewit lze také přidat do pomletého masa na hamburgery pro výraznější chuť.
Složení: hovězí lůj; přísada proti pĕnĕní (E900).Obsah tuků :100 %. více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Hovězí maso 98%, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, sójová omáčka, karamelizovaný cukrový sirup.
Energetická hodnota 643 kj/ 153 kcal, tuky 5,1g, z ... více informací