Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Hovězí maso 98%, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, sójová omáčka, karamelizovaný cukrový sirup.
Energetická hodnota 643 kj/ 153 kcal, tuky 5,1g, z ... více informací
Úžasně jemný kus, který se odděluje od přední plece. Za své jméno vděčí podobnosti s pravou svíčkovou. V "tataráku" jej od originálu nerozeznáte. Je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt, pokud ji pokrájíte na plátky, velmi dobře se hodí na španělské ptáčky. Velikost je cca 3kg
Karton: cca 20kg
Kus: 2-4kg
Složení: Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. více informací
Oblíbený a vyhledávaný steak z vysokého roštěnce, tedy přední části hřbetu hovězího. Je oválného tvaru a charakteristické pro Rib Eye steak je mramorování tukem včetně tzv. tukového oka, podle kterého se jmenuje.
Karton 5kg. více informací
Hovězí roštěná - mladý býk
Hovězí roštěná je část masa, která je umístěná na hřbetě zvířete. Dělí se na dvě části. Ta směřující k hlavě se nazývá vysoký roštěnec a naopak její zadní část je známá jako roštěnec nízký. Roštěná je celkově mírně prorostlá tukem, šťavnatá a má jemná svalová vlákna.
bez řetízku, bez tuku
Hovězí roštěná je část masa, která je umístěná na hřbetě zvířete. Dělí se na dvě části. Ta směřující k hlavě se nazývá vysoký roštěnec a naopak její zadní část je známá jako roštěnec nízký. Roštěná je celkově mírně prorostlá tukem, šťavnatá a má jemná svalová vlákna.
více informací
Nejlepší část zadního hovězího. Tohle velice jemné maso najdete v horní části kýty, upravit lze téměř jakkoli. Hodí se k pomalejší úpravě v celku (pečení), vynikající je také na minutky jako "rump steak". Země původu: Brazílie, Uruquay, Paraquay
Karton: cca 15kg
Kus: cca 3kg
více informací