Prosluňte své menu našimi Wavy Blends Paprika Fries! Tyto hranolky jsou sypány paprikovým kořením, což z nich dělá perfektní základ pro vytváření typických hranolkových pokrmů. Jedinečný podélný vroubkovaný řez zvýrazňuje nejen chuť, ale i texturu a poskytuje křupavý základ pro různé typy loaded fries. Podávejte je samostatně, jako přílohu nebo je posypte sýrem, zalijte zakysanou smetanou nebo vlastní speciální směsí čím hranolky polijete. Přidáním pár ingrediencí na samotné hranolky můžete vytvořit samostatný pokrm, který bude mít skvělou marži. Vroubkované hranolky představují jednoduchý způsob, jak aktualizovat svůj jídelníček a využít aktuální trendy v gastronomii. Nabídněte svým hostům dokonalý produkt, který si zachová svou prémiovou chuť od prvního namočení až po poslední sousto.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min / 175 °C
Konvektomat 12 - 15 min / 200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný škrob, rýžová mouka, koření, jedlá sůl, dextrin, maltodextrin, kvasnicový extrakt, aroma, kypří ... více informací
Nejpopulárnější vlnkované hranolky na trhu. Díky vlnkovanému řezu jsou hranolky ještě křupavější a získají krásnou zlatavou barvu. Nejčastěji se hranolky konzumují jako svačina se solí, kečupem nebo majonézovými omáčkami, ale jsou rovněž velmi chutné jako příloha při večerním menu. Mohou se připravovat v troubě či fritéze. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 3 minuty!
17x750g
karton: 12,75kg
Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka (5%), SÓJA, lněná semínka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, slunečnicová semena, otru ... více informací
Předpečená středně velká bageta (27cm) v klasickém francouzském stylu.
Rozmrazení 20 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení s párou
Pečení 210°C, 7-10 min.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Může obsahovat stopy: vajec, sóji, mléka, skořá ... více informací
Světlá bageta (27cm) obohacená olejem, který ji zajišťuje vláčnost a měkkost po delší dobu. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min v pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jodičnan draselný, jedlá sůl), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Malá světlá bagetka ideální jako přílohové pečivo nebo na výrobu sendvičů. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Vícezrnná bagetka s žitnou moukou a sojovou drtí (17cm). Zdobená směsí lněných a sezamových semínek. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,5%), lněné semínko hnědé (2,5%), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan ... více informací
Směs pro přípravu hovězího vývaru. Dehydratovaný výrobek
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, kvasnicový výtažek, cukr, extrakt hovězího masa 2% (jedlá sůl, sušené hovězí maso 0,9%, palmový tuk), pal ... více informací