Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka (5%), SÓJA, lněná semínka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, slunečnicová semena, otru ... více informací
Předpečená středně velká bageta (27cm) v klasickém francouzském stylu.
Rozmrazení 20 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení s párou
Pečení 210°C, 7-10 min.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Může obsahovat stopy: vajec, sóji, mléka, skořá ... více informací
Světlá bageta (27cm) obohacená olejem, který ji zajišťuje vláčnost a měkkost po delší dobu. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min v pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jodičnan draselný, jedlá sůl), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Malá světlá bagetka ideální jako přílohové pečivo nebo na výrobu sendvičů. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Vícezrnná bagetka s žitnou moukou a sojovou drtí (17cm). Zdobená směsí lněných a sezamových semínek. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,5%), lněné semínko hnědé (2,5%), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan ... více informací
Směs pro přípravu hovězího vývaru. Dehydratovaný výrobek
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, kvasnicový výtažek, cukr, extrakt hovězího masa 2% (jedlá sůl, sušené hovězí maso 0,9%, palmový tuk), pal ... více informací
Kulatozrnná rýže je vhodná pro přípravu rizota a na další jídla, která mají kašovitou, krémovitou konzistenci např. mléčné kaše a základy pro rýžové nákypy. Kulatozrnná rýže totiž při vaření a míchání uvolňuje škrob, lepí se a houstne.
Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme.
Grilovací omáčka s kouřovým aroma.
Baleno vakuově po 2kg.
Skladujte v temnu, v původním obalu při teplotě od 0 °C–25 °C. Lze skladovat v chladničce.
Určeno pro přímou spotřebu i další tepelné zpracování.
Složení: •rajčatový protlak, švestková povidla,cukr, hořčice, ocet, sůl, kouřové aroma,kořenící směs, modifikovaný kukuřičný škrob, kyselina citronová(E330), ... více informací