Lahodná a křupavá zrna sterilovaná kukuřice v mírně slaném nálevu, které jsou vhodná jako zeleninová příloha nebo k přípravě míchaných salátů. Vhodná zejména do různých potravinářských výroben, pizzerií nebo do celé sítě Horeca.
2650ml = 2150g podíl pevné složky
Země původu: Maďarsko
Složení: Cukrová kukuřice v zrnech, Pitná voda, Jedlá sůl více informací
Lahodná a křupavá zrna sterilovaná kukuřice v mírně slaném nálevu, které jsou vhodná jako zeleninová příloha nebo k přípravě míchaných salátů. Vhodná zejména do různých potravinářských výroben, pizzerií nebo do celé sítě Horeca.
2650 ml = 2125g, podíl pevné složky 1775g
Země původu: Čína
Složení: Sladká lahůdková kukuřice – zrno, pitná voda, jedlá sůl, antioxidant: kyselina citronová více informací
Kukuřice zrno je vhodná jako příloha, do salátů či zeleninových jídel.
Země původu Belgie.
Složení: Kukuřice
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 449/106
Tuky (g) 0,8
nasycené mastné kyseliny (g) 0,1
Sacharidy (g) 21
cukry (g) 2,5
Bílko ... více informací
Kukuřice v mírně slaném nálevu. Sterilovaná jednodruhová zelenina. Vakuováno.
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Po otevření vložte do nekovové nádoby vhodné pro uchování potravin, skladujte v chladničce
(+6 °C) a spotřebujte do 24 hodin.
Datum spotřeby: 36 měsíců od data výroby
Výrobek není geneticky modifikován.
Země původu: Čína.
Složení: Sladká lahůdková kukuřice – zrno, pitná voda, jedlá sůl, antioxidant: kyselina citronová více informací
Kuřecí cordon bleu je vyroben z kvalitních 100% prsních řízků, kterých je zabalena lahodná chuť sýru a šunky.
Chutná skvěle teplý i studený na cestách.
Smažený, 1ks/160g
Složení: Plněný kuřecí řízek 74% [kuřecí prsní řízky 71%, tavený sýr 11% (sýry, pitná voda, bramborový škrob, tapiokový škrob, mléčná bílkovina, tavící sůl pol ... více informací
Tepelně opracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: v horkovzdušné troubě při teplotě 185 °C - 195 °C po dobu 15-20 minut do zhnědnutí. Ve fritézte smažit při vyšší teplotě cca. 3 minuty dozlatova.
Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby.
Balení: plastový pytel 1kg = 23 kusů donutů po 43,5g.
Složení: Kuřecí prsa 38 %, obal (pšeničná mouka, kukuřičné lupínky, sůl, droždí, koření, přírodní aroma), sýr 12 % (voda, sýr 27 % - ementál, gouda, hovězí žel ... více informací
Shawarma "Kebab EU" mražený drůbeží masný výrobek z kuřecího stehna bez kosti s kůží, marinovaný, předgrilovaný.
V kartonu 2 "šišky" po 10 kg. více informací
Pokyny k manipulaci, přípravě a použití výrobku
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40-60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3-5 minut. Během přípravy výrobek promíchejte.
Pokyny k přípravě:
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40–60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3–5 minut. V polovině doby přípravy výrobek protřepejte.
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 24 měsíců.
Kuřecí prsní maso nakrájené na kousky různých geometrických tvarů. Obaleno v tempuře. Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Na pánvi - produkt dejte na pánev s rozehřátým olejem, zavřete víko a zahřívejte na středním plameni alespoň 5 minut, občas otočte.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek položte na plech pokrytý pečicím papírem a zahřejte na 180 °C po dobu alespoň 5 minut, za občasného otáčení, dokud výrobek nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte výrobek do fritézy (předehřáté na 180 °C). Smažte 3 minuty, dokud se produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Horkovzdušná fritéza - nastavte teplotu na 200 °C a smažte 5 minut. V polovině doby smažení protřepejte.
Složení: Kuřecí vnitřní prsní filet 69%, obal (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: pšeničný, bramborový; sůl, koření: celer, černý pepř; cukr, dextróza, k ... více informací