Použití:
Kuřecí prsa obsahují více bílkovin a méně tuku než jiné části kuřete, proto jsou sušší. Abyste získali při pečení nebo grilování šťavnatější kousek, nechte prsa marinovat několik hodin před podáváním v marinádě z olivového oleje, bylinek a koření. Maso zkřehne. Další variantou je jogurtová marináda s citronem a čerstvými bylinkami. více informací
Masný polotovar hluboce zmrazený, baleno ve vakuu. Jakost A.
Polotovar rozmrazte ca 60 min při 20°C. Vyjměte z obalu, vložte na pekáč, mírně podlijte vodou, vložte do předehřáté trouby, pečte při teplotě 220°C za občasného podlévání vodou ca 120 min. do propečení. Po upečení nakrájejte a podávejte s přílohou.
Skladujte při teplotě -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: Kuřecí maso na roládu 85% (vykostěné kuře 95%, pitná voda, jedlá sůl, bambusová a pšeničná vláknina bez lepku, škrob). Náplň sekaná 15% (kuřecí maso k ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks
Vakuově balené – 60 dní
Skladujte v chlazených skladech do +4˚C.
Příprava:
Vyjměte roládu z obalu, nakrájejte na plátky, vložte do nádoby a přelijte výpekem.
Pečení v troubě: cca 8 minut při 180°C
Konvektomat: horký vzduch + pára na 140°C cca 6 minut
Lze konzumovat i za studena.
Složení: Kuřecí maso 80 %, VEJČNÁ melanž (99,9 % VEJCE, regulátor kyselosti: kyselina citronová), hrášek, mrkev, vepřová bílkovina, jedlá sůl, směs koření a ex ... více informací