Kód produktu: | 521522078 |
Hlídat
Badyán je jedno z mála koření čínské kuchyně, které u nás zdomácnělo. Tato nepravidelná
osmicípá hvězda je plodem stále zeleného stromu z čeledi magnoliovitých. Vůně i chuť jsou
nepatrně sladké a výrazně lékořicové. Typické použití tohoto koření je do orientálních
pokrmů z vepřového masa, kachny a kuřete, do pokrmů se sójovou omáčkou, do opékané
zeleniny či sladkokyselých omáček. Uplatní se i v pokrmech z ryb, při pečení cukroví a do
svařeného vína.
Badyán celý
1. Obiloviny obsahující lepek: | ne |
---|---|
3. Vejce: | ne |
2. Korýši: | ne |
4. Ryby: | ne |
5. Podzemnice olejná (arašídy): | ne |
6. Sojové boby (sója): | ne |
7. Mléko: | ne |
8. Skořápkové plody: | ne |
9. Celer: | ne |
10. Hořčice: | ne |
11. Sezamová semena (sezam): | ne |
12. Oxid siřičitý a siřičitany: | ne |
13. Vlčí bob (lupina): | ne |
14. Mekkýši: | ne |
Tržní segment: | Horeca |
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.
Badyán je jedno z mála koření čínské kuchyně, které u nás zdomácnělo. Tato nepravidelná
osmicípá hvězda je plodem stále zeleného stromu z čeledi magnoliovitých. Vůně i chuť jsou
nepatrně sladké a výrazně lékořicové. Typické použití tohoto koření je do orientálních
pokrmů z vepřového masa, kachny a kuřete, do pokrmů se sójovou omáčkou, do opékané
zeleniny či sladkokyselých omáček. Uplatní se i v pokrmech z ryb, při pečení cukroví a do
svařeného vína.
Badyán celý
1. Obiloviny obsahující lepek: | ne |
---|---|
3. Vejce: | ne |
2. Korýši: | ne |
4. Ryby: | ne |
5. Podzemnice olejná (arašídy): | ne |
6. Sojové boby (sója): | ne |
7. Mléko: | ne |
8. Skořápkové plody: | ne |
9. Celer: | ne |
10. Hořčice: | ne |
11. Sezamová semena (sezam): | ne |
12. Oxid siřičitý a siřičitany: | ne |
13. Vlčí bob (lupina): | ne |
14. Mekkýši: | ne |
Tržní segment: | Horeca |