Křupavý börek (19cm) z filo těsta s bohatou a velmi lahodnou sýrovou náplní (pravá řecká feta CHOP*, ricotta, mozzarella). S jemným makovým posypem.
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 - 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo případným změnám.
Předehřátá pec 220 °C
Pečení s párou
Pečení 190-200 °C, 17-20 minut
Křupavý börek (19cm) z filo těsta s bohatou sýrovo-špenátovou náplní (sekané špenátové listy, pravá řecká feta CHOP*, ricotta).
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 - 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo případným změnám.
Předehřátá pec 220 °C
Pečení s párou
Pečení 190-200 °C, 17-20 minut
Složení: PŠENIČNÁ mouka, špenátovosýrová náplň (31,5%) (špenát (54,8%), ricotta (21,3%) (syrovátka (MLÉKO), syrovátková smetana (MLÉKO), smet ana (MLÉKO), regu ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
Vandemoortele
Italská specialita, lehce pomoučené kulaté pečivo z pšeničné a žitné mouky s obsahem extra panenského olivového oleje, které se po rozmrazení může ihned servírovat. Je obohacený sušenými rajčaty a černými olivami. Větší póry a křupavá krusta rozvíjí jejich chuť. Průměr pečiva je cca 13 cm. Je vhodný nejen pro plnění sendvičů. Náš tip: nechte rozmrazit v uzavřeném igelitovém sáčku pro delší svěžest.
Složení: mouka (PŠENICE; ŽITO; sladový JEČMEN); voda; černé olivy; kvasnice; ajčata sušená na slunci; jódovaná sůl; sušený PŠENIČNÝ kvásek; PŠENIČNÝ LEPEK; sůl ... více informací
Základem vynikajícího hamburgeru je nejen maso, ale také samotná bulka. Jemně a nadýchaná bulka brioškového typu dodá vašemu burgeru ještě lepší chuť. Aby pro vás byla příprava pohodlnější, bulku jsme předkrojili více informací
Jemně nasládlá bulka s nadýchanou střídkou je vhodná pro přípravu burgerů jak pro masožrouty, ale také pro vegetariány a vegany. Na povrchu je bulka posypaná sezamem. Pro usnadnění práce jsme bulku předkrojili.
11,5cm
Složení: celozrnná mouka (53,0%) (PŠENICE; PŠENIČNÉ otruby; PŠENIČNÉ klíčky); voda; mouka (PŠENICE) (6,5%); cukr; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový);
d ... více informací
Předkrojená oválná bulka (16cm) v newyorském stylu s pružnou střídou a měkkou zlatavou kůrkou.
Rozmrazení 50 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení 200 °C, 2 minuty
Grilování 230°C, 2 minuty
Panfette světlý krájený chléb bal. 300g (4x75g).
Alergeny: Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní.
Složení: Voda, kukuřičný škrob, rýžová mouka, rostlinná vláknina, rýžový škrob, rostlinné proteiny, emulgátor (E471), extra panenský olivový olej 2%, glukózo-f ... více informací