Pečivo vhodné pro přípravu hamburgerů s jemnou střídou, mašlované vejcem.
Skladujte v temnu, v původním obalu při teplotě od 0°C-25°C. Lze skladovat v chladničce. Určeno pro přímou spotřebu.
Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka (5%), SÓJA, lněná semínka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, slunečnicová semena, otru ... více informací
Předpečená středně velká bageta (27cm) v klasickém francouzském stylu.
Rozmrazení 20 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení s párou
Pečení 210°C, 7-10 min.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Může obsahovat stopy: vajec, sóji, mléka, skořá ... více informací
Světlá bageta (27cm) obohacená olejem, který ji zajišťuje vláčnost a měkkost po delší dobu. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min v pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jodičnan draselný, jedlá sůl), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Malá světlá bagetka ideální jako přílohové pečivo nebo na výrobu sendvičů. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Vícezrnná bagetka s žitnou moukou a sojovou drtí (17cm). Zdobená směsí lněných a sezamových semínek. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,5%), lněné semínko hnědé (2,5%), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan ... více informací
Samostatně balená kulatá bulka s pružnou střídou a měkkou zlatavou kůrkou zdobenou sezamem.
Průměr 12cm. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 ‐ 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo
případným změnám vzhledu, a podávejte do 24 hodin po rozmrazení.
Produkt je vhodný i pro vegetariány a vegany.
Premiová burger máslová bulka MINI, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Premiová burger máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Premiová hot-dog máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 1 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací