Kukuřice – hluboce zmrazená
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody. více informací
Hluboce zmrazené špenátové listy, porce
Nechte rozmrazit v uzavřeném hrnci s malým množstvím vody při nízké teplotě a krátce povařte. Několikrát zamíchejte
Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte. více informací
SLOŽENÍ VÝROBKU:
špenátový protlak
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Před kuchyňskou přípravou nerozmrazujte! Před použitím tepelně upravit. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
více informací
Kombinace včasného sklízení, rychlého zpracování a šetrného vaření dává zeleninovým pyré ARDO jejich čerstvou chuť a nutriční význam.
Jedná se o zpracovanou dýni – 100 % dýně, která je uvařena, rozmixována a hluboce zmrazena v malých peletkách á 4-6 g.
Návod k přípravě:
Na pánvi: vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do pánve a vařte při střední teplotě. Orientační časy připravy: při 225 g dýňového pyré – 4 minuty, při 450 g – 9 minut
V mikrovlnné troubě: Vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do vhodné nádoby do mikrovlnné trouby a vařte při příkonu 900 Wattů následovně dlouho: při 225 g – 4 minuty, při 450 g 7 minut.
hrášek – hluboce zmrazený
předvařená zelenina – tepelně upravte
Návod k přípravě:
Vaření: nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení: nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Luštěniny jsou velmi oblíbená potravina v celém Řecku. Fazolky FAVA jsou velmi oblíbené pro svou jemnou chuť. Skvělá ja kaše s fava fazolek s trochou citrónové šťávy a s ugrilovanou chobotnicí.
Fazolové lusky jsou vhodné pod maso, nebo jako příloha.
Země původu Belgie.
Složení: Zelené fazolové lusky
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 119 / 28
Tuky (g) <0,5
nasycené mastné kyseliny (g) <0,1
Sacharidy (g) 3,5
cu ... více informací
Řezané fazolové lusky jsou vhodné jako příloha k masu, do omáček nebo do polévek.
Země původu Belgie.
Složení: Zelené fazolové lusky
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 119 / 28
Tuky (g) <0,5
nasycené mastné kyseliny (g) <0,1
Sacharidy (g) 3,5
cukr ... více informací