Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.
Pangasius je sladkovodní ryba. Má velmi jemné maso bez kostí a rybího zápachu.
Filety jsou bez kůže, obsahují polyfosfáty, interlived.
200-400g více informací
Zmrazený blok filetů z tresky tmavé bez kůže, bez glazury.
země původu Norsko/Rusko
Složení: treska tmavá
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
Tuk 0,3g
z toho nasycené tuky 0,10g
Bílkoviny 19,3g
Sacharidy 0,0g
z toho Cukry 0,0g ... více informací
Maso je libové, pevné a bez kostí.
země původu Vietnam
Složení: filé z tuňáka žlutoploutvého 99%, zvlhčující látka E451, stabilizátor E331, antioxidanty: E300,E301
VÝŽIVOVÉ INFORMACE (100 g hotového výrobku)
"T ... více informací