Použití: zesílení chuti připravovaného slepičího vývaru, k dochucení omáček nebo výpeků
Dehydratovaný výrobek, vývar bez obsahu živočišných bílkovin
Doporučené dávkování: 2 polévkové lžíce (25g) sypké směsi na 1 litr vroucí vody. Návod na přípravu: odměřené množství vývaru přelijte vroucí vodou a důkladně zamíchejte, dále nevařte.Výtěžnost: z 1kg sypké směsi připravíte 40 litrů vývaru.
Použití: zesílení chuti připravovaného zeleninového vývaru
Dehydratovaný výrobek, vývar bez obsahu živočišných bílkovin
Doporučené dávkování: 2 polévkové lžíce (25g) sypké směsi na 1 litr vroucí vody. Návod na přípravu: odměřené množství vývaru přelijte vroucí vodou a důkladně zamíchejte, dále nevařte. Výtěžnost: z 1 kg sypké směsi připravíte 40 litrů vývaru. Po otevření skladujte v suchu a v dobře uzavřeném obalu.
Složení: jedlá sůl, maltodextrin, rostlinný bílkovinný hydrolyzát (sója), karotka, cukr, celer, pastinák, zvýrazňovač chuti: E631, E627, rostlinný neztužený tu ... více informací
Použití: zesílení chuti připravovaného zeleninového vývaru, dušeného zelí, mrkve
Doporučené dávkování: 2 polévkové lžíce (25g) sypké směsi na 1 litr vroucí vody. Návod na přípravu: odměřené množství vývaru přelijte vroucí vodou a důkladně zamíchejte, dále nevařte. Výtěžnost: z 1 kg sypké směsi připravíte 40 litrů vývaru. Po otevření skladujte v suchu a v dobře uzavřeném obalu.
Silná základní omáčka (fond) s výraznou masovou chutí. Delikátní základ minutkové kuchyně pro přípravu poctivých omáček a masových jídel s chutí telecích kostí, červeného vína a kořenové zeleniny.
Složení: palmový olej, řepkový olej, maltodextrin, aromata (obsahují celer a lepek), pšeničná mouka, hovězí extrakt, škrob, jedlá sůl, cukr, kvasnicový extrakt ... více informací