Jemná pastová omáčka s autentickou chutí tradiční italské gastronomie. S její pomocí můžete před svými hosty rozvinout širokou paletu výtečných bezmasých pokrmů i ostatních specialit.
Použití: k použití na širokou škálu těstovin a gnocchi na zapékané bezmasé pokrmy jako omáčku na pizzu nebo gratinovací omáčku pro přípravu omáčky na přelití grilovaných bílých mas a ryb zdobíme nastrouhaným, chuťově výrazným sýrem a bylinkami. Recept, Quattro Formaggi s těstovinami a kuřecím masem
Ingredience: 1000 ml Omáčka Quattro Formaggi Chef Club, 1500 g Penne - těstoviny, 1000 g Kuřecí maso, 100 ml Olivový olej POMACE Chef Club, 10 g Sůl, 1 g Pepř, 10 g Čerstvé bylinky, 500 g Cherry rajčata, 50 ml Olej, 50 g Sůl.
Složení: Rostlinný tuk, olej jedlý, sušený sýr 27% (ementál, blue chesse, eidam, parmazán), modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, aromata, jedlá sůl, ... více informací
Její vytříbená chuť, aroma i příjemná barva a atraktivní konzistence dokonale pozdvihne především steaky, světlá masa, ale i ryby. Opravdu rychlá příprava umožní dostatek času na poctivou přípravu hlavní suroviny celého pokrmu, tedy masa.
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji. Doplněné o italské bylinky. Dotek inspirace ze slunné Itálie. Vhodné do salátů, k masům, na pizzu, nebo do moderních příloh jako je kuskus a bulgur.
Tradiční staročeská omáčka s autentickou chutí. Silný masový základ doplněný kořenovou zeleninou a lahodnou šípkovou pastou. Ideální ke zvěřině a tmavým masům.
Složení: Cukr, rostlinný palmový tuk, šípkový koncentrát 13%, pšeničná mouka (obsahuje lepek), škrob, extrakt z hovězího masa, aromata, jedlá sůl, pitná voda, ... více informací
Bujomax má žlutohnědou barvu, hrubší a navlhlou konzistenci, která se dobře rozpouští ve vodě. Má výraznou chuť po použitém koření a zelenině.
Je skvělý na dochucení studených i teplých pokrmů, jako jsou např. saláty, vaječná jídla, dresinky, pomazánky, na marinování a kořenění masa, ryb, zeleniny, na dochucení polévek, omáček, šťáv, rýže, těstovin.
Soudržnější, navlhlá hmota dobře rozpustná ve vodě
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedla sůl (max. 61%), cukr, rostlinný tuk (palmový), látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný E621, dextróza, modifikovaný kukuřičný škrob E1422, ... více informací
Bujomax má žlutohnědou barvu, hrubší a navlhlou konzistenci, která se dobře rozpouští ve vodě. Má výraznou chuť po použitém koření a zelenině.
Je skvělý na dochucení studených i teplých pokrmů, jako jsou např. saláty, vaječná jídla, dresinky, pomazánky, na marinování a kořenění masa, ryb, zeleniny, na dochucení polévek, omáček, šťáv, rýže, těstovin.
Soudržnější, navlhlá hmota dobře rozpustná ve vodě
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedla sůl (max. 61%), cukr, rostlinný tuk (palmový), látka zvýrazňující chuť a vůni glutaman sodný E621, dextróza, modifikovaný kukuřičný škrob E1422, ... více informací
Sypká, jemná, nažloutlá směs s příjemným chuťovým vjemem a s kousky zeleniny pro dochucení nebo přípravu základního hovězího vývaru či bujónu.
Příjemná chuť po hovězím mase.
Doporučené dávkování : 25 g / 1 litr vody/vývaru
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedlá sůl, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůni Glutamát sodný E621 (12 %), bramborový škrob, zelenina (česnek, mrkev), vepřový extrakt (2 %), dextróz ... více informací
Gastroveget je krásně zlatavá dochucovací přísada do jídla, která dokáže udělat s pokrmem naprosté divy. Jen když k němu přičichnete ucítíte harmonii vůní a chutí. Ucítíte plnou chuť a vůni sušené cibule, typickou břitkost česneku, jemnou nasládlost sušené mrkve, kterou krásně svou jemnou sametově mléčnou chutí doplňuje pastinák a vše krásně podtrhuje nať z petržele.
Užití: k ochucení polévek,omáček,salátů,pomazánek, rýže, těstovin, masových a
zeleninových pokrmů.
Dříve Vegetable mix
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: jedlá sůl (max. 60 %), sušená zelenina (19,4 % - cibule, česnek, pastinák, mrkev, petrželová nať), látka zvýrazňující chuť a vůni E621 (10 %), cukr, r ... více informací