Trvanlivé plnotučné mléko Lascato promění chvilku u kávy v nezapomenutelný zážitek! Nechte se okouzlit lahodnou, sametově jemnou chutí trvanlivého mléka Lascato. Lascato je to pravé pro přípravu kávy připravované z kávovarů (latte, cappuccino) a na vytvoření mléčné pěny, která zůstane stabilní až do zamíchání.
3,5%
Pouze ilustrační fotografie. Dodání konkrétní značky výrobku dle aktuální dostupnosti na trhu.
Vynikající kvalita a chuť mléka.
Stabilní vlastnosti i při vyšších teplotách –možnost použití do strojů na přípravu cappuccina.
Snadná manipulace.
Mléko se sníženým obsahem laktózy. Trvanlivé mléko s nízkým obsahem laktózy ošetřené UHT (Ultra Heat Treatment) záhřevem, zcela bez chemické konzervace. Mléko je s nízkým obsahem laktózy a plně vyhovuje požadavkům na výživu osob se sníženou tolerancí laktózy.
Monterey Jack, sýr plátky, 50% tuku v sušině.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Uchovejte při teplotě od +2 °C do +7 °C
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury. více informací
Krásné čisté bílé maso, velmi jemná chuť, zamraženo na moři.
Štikozubec kanadský, ze spojovaných kusů rybího mas, bez vody.
Země původu suroviny: USA - Aljaška
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Speciální jemně mletá vysokolepková hladká mouka. Těsto z ní se snadno zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy.
Použití:
Pizza italského typu
Pizza amerického typu
Středomořské pečivo – focaccia, ciabatta více informací