Monterey Jack, sýr plátky, 50% tuku v sušině.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Uchovejte při teplotě od +2 °C do +7 °C
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury. více informací
Krásné čisté bílé maso, velmi jemná chuť, zamraženo na moři.
Štikozubec kanadský, ze spojovaných kusů rybího mas, bez vody.
Země původu suroviny: USA - Aljaška
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Speciální jemně mletá vysokolepková hladká mouka. Těsto z ní se snadno zpracovává a umožňuje přípravu tenké a křupavé pizzy.
Použití:
Pizza italského typu
Pizza amerického typu
Středomořské pečivo – focaccia, ciabatta více informací
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 1,5–2 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 9–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
1 ks = 24,5g = cca 40ks v 1kg balení.
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.