Žampiony, obalované předvařené, rychle zmrazené.
Příprava:
Trouba (předehřátá): Při 225 °C 12-14 min.
Fritéza: Při 175 °C 4-5 min.
Po rozmrazení znovu nezmrazujte. více informací
Ocet se v potravinářství užívá jednak ke konzervaci zeleniny, jednak jako okyselující součást pokrmů v řadě kuchyní světa. Bez tohoto tradičního octa se neobejde žádná dobrá česká kuchyně. Velké 5l balení je připraveno především pro větší gastro provozy či hromadu produktů z opravdu velké zahrádky.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel. více informací
Ocet kvasný lihový.
Výrobce, země původu: OKL a.s., U Bzinku 409, 696 81 Bzenec, Česká republika
Chraňte před přímým slunečním zářením. Občas se vyskytující lehký zákal je přirozený efekt.
Složení: Voda, ocet kvasný lihový, estragonové aroma, barvivo E150c. více informací
Ocet kvasný vinný z bílého vína. Kyselost 6%. Ideální pro studenou kuchyni. Vzniklé usazeniny nemají vliv na kvalitu ani chuť octa, ale garantují pravost octa vyrobeného z vína.
Jedná se o sladkovodní rybu a veškerá produkce pochází z Viktoriina jezera, kde je rovnou zpracována a zamražena. Velice bohatá na omega 3.
Okoun Nilský má středně pevné a libové maso, které je zasyrova zbarveno do krásné přírodní růžové barvy.
Chuť masa vynikne především při přípravě na přírodno, jak na pánvy tak i v troubě(konvektomatu), kde stačí pouze osolit, nebo jako fish &chips, lze ho však použít i na špízy atd.
Filety jsou absolutně bez kostí vhodné pro děti a pro všechny co mají rádi ryby.
Rapa Bzenecké okurkové řezy. Sterilovaná zelenina v kořeněném sladkokyselém nálevu s cukrem a sladidlem.
Skladujte od 0°C -25°C, po otevření skladujte v ledničce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
Složení: okurky nakladačky velikostně tříděné, pitná voda, ocet kvasný lihový,cukr, jedlá sůl,extrakty koření,sladidlo E 954, velikostní třídění 7-9cm. více informací