KOMPOT, OVOCE
Ovocný broskvový kompot. Univerzální polotovar pro pekařskou, cukrářskou a gastronomickou výrobu. Broskve jsou dělené.
Pevný podíl 1800g.
Složení: broskve půlené, voda, cukr, kyselina citrónová, sladidlo E954 více informací
Složení: Broskve, voda, cukr, glukózový sirup nebo glukózo-fruktózový sirup (viz údaj na etiketě), regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Sterilovaná brusinková pomazánka, příloha k hotovým jídlům. Ve 100 g výrobku je obsaženo 45 g přírodních sladidel. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 45 g ovoce.
Složení: brusinky (45 % hm.), cukr, pitná voda, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, stabilizátor: chlorid vápenatý. více informací
Brynza je hrudkovitý sýr, který pochází z ovčího sýra. Máme ho spojený především se slovenskou národní kuchyní. Má dostatek soli a velké zasycující schopnosti. Vyrábí se buď čistá či v příměsi s jinými, například kravskými sýry. Obsahuje vápník, bílkoviny, vitamín D a minerální látky, ale také velké množství tuku. Nedoporučuje se při dietním stravován
NA OBJEDNÁVKU-7 DNÍ více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 45ks.
Složení: Pšeničná mouka, náplň s vanilkovou příchutí 20% (voda, náplň s vanilkovou příchutí 31% ((cukr, modifikovaný škrob, sušené odstředěné mléko, sušená syr ... více informací
Bulgur je předvařená nalámaná celozrnná pšenice, která se používá jako součást pokrmů. Pšenice se vypere, usuší, rozdrtí na menší kousky a síty se podle velikosti zlomků na různě hrubé frakce.