Nakládané špekáčky v octovém nálevu prokládané čerstvou cibulí a sterilovanou paprikou.
cca 39ks v lahvi, umělé sladidlo, malé nerozřízlé kusy do 5cm
Složení: Buřtíky (drůbeží maso stroj.oddělené 21%, pitná voda, vepřové sádlo, vepřové maso 12%, hovězí maso 10%, vepřové kůže, bramborový škrob, jodovaná jedl ... více informací
Uzená rolovaná plec je vyrobena z vepřového masa.
Pro tuto surovinu je typická červenohnědá barva, pružná konzistence a na řezu masově červené tukové a kolagenní části.
Bez alergenů.
Výrobek z vepřového masa,uzený,vařený s přídatkem pitné vody.
Výrobce: MAXPOL,Sp.z.o.o., PL
Složení: Vepřový bok 86%,pitná voda,jedlá sůl,sójová bílkovina(bez glutamátu),stabilizátor:E451,zahušťovadla:E407a,E415,vepřová bílkovina,antioxidant:E316,sójo ... více informací
Složení: Tekutá vaječná hmota získaná z vajec kura domácího z obohaceného klecového chovu pasterizovaná 93%, voda 6,3%, sorbát draselný (E202) 0,5%, konzervant ... více informací
Čerstvá vajíčka ze 100 % původem v ČR. Vejce pocházejí od spokojených slepiček s důrazem na tzv. „welfare zvířat“ neboli „pohodu zvířat“. Nosnice žijící v obohacených klecích, mají předepsané požadavky na životní prostor.
Součástí obohacené klece je neomezený přístup ke krmivu a k vodě i pro slabší jedince. Klec obsahuje hřady (bidýlka), místa k obrušování drápů, umělou trávu či snášková hnízda. Halový chov imituje letní snáškovou sezonu, kdy má nosnice 12-14 hodin světelný režim a konstantní teplotu kolem 24 C. Na hale tedy není ani zima, horko, průvan, tma a jsou zde téměř ideální životní podmínky. Vejce z klecového chovu má své výhody jimiž jsou čerstvost a čistota. více informací