Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
Tradiční česká klasika – bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 - 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem. více informací
Tradiční české knedlíky plněné netradičně – čokoládou. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu. více informací
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena vybranými sýry: mozzarellou, ementálem, čedarem a nivou, jemně dochucena bazalkou a česnekem.
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena šunkou, mozzarellou, jemně dochucena bylinkovým máslem, bazalkou a oreganem.
Tradiční české klasika - knedlíky plněné jahodami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou. více informací
Tradiční česká klasika – knedlíky plněné meruňkami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou.