Tento druh čočky je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Zelená čočka je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek
Hlubokomrazený kulatý zákusek, čokoládový(5%) muffin a karamelovou náplní (10%), zdobený vlašskými ořechy (4%), připraven k podávání.
Výrobek nechte rozmrazit po dobu 30‐60minut. Rozmražený výrobek spotřebujte do tří dnů.
Složení: cukr; rostlinné oleje (řepkový); mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); VEJCE; glukózový sirup; VLAŠSKÉ OŘECHY; kakaový prášek s nízkým obsahem tuku (3,0%) ... více informací
Čokoládový lávový dortík s tekutou tmavou belgickou čokoládou uvnitř. Péct 10-12 minut při 200 °C, nebo v mikrovlnné troubě po dobu 65 sekund na 500 W.
Průměr 7cm.
Složení: VEJCE, cukr, čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaový prášek, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkové aroma) (18%), margarin (rostlinné tuky (pal ... více informací
Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hluboce zmrazená zelená fazolka. Před kuchyňskou přípravou nerozmrazujte. Před použitím tepelně upravit. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
fazolka zelená řezaná více informací