Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena šunkou, mozzarellou, jemně dochucena bylinkovým máslem, bazalkou a oreganem.
Tradiční české klasika - knedlíky plněné jahodami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou. více informací
Tradiční česká klasika – knedlíky plněné meruňkami. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 – 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou strouhankou nebo strouhaným tvarohem a podávat se zakysanou smetanou.
Smažený donut politý tmavou polevou s čokoládovou příchutí. Zdobený posypem z mléčné čokolády.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: Těsto (82%) [PŠENIČNÁ mouka, palmový olej, pitná voda, cukr, řepkový olej, droždí, emulgátory (E471, E472e, E481), SÓJOVÁ mouka, kypřící látky (E450, ... více informací
Kobliha s náplní z černého rybízu, zdobená bílou tukovou polevou, proužky fialové tukové polevy a drcenými lyofilizovanými třešněmi. Rychle zmrazený výrobek.
Způsob přípravy: rozmrazovat při pokojové teplotě po dobu asi 60 minut. Výrobek je nutné spotřebovat do 72 hodin po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Složení: náplň z černého rybizu 23% [černý rybiz 40%, cukr, voda, želirující látka: E 440; zahušťovadlo: E 418; aromata, konzervant: E 202), PŠENIČNÁ ... více informací
Kobliha s mandlovo-kokosovou náplní, zdobená bílou tukovou polevou a kokosovými lupinky. Rychle zmrazený výrobek.
Způsob přípravy: rozmrazovat při pokojové teplotě po dobu asi 60 minut.
Výrobek je nutné spotřebovat do 72 hodin po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Složení: mandlovo a kokosová náplň 26% [cukr, rostlinné oleje (řepkový, palmový), LAKTÓZA (z MLÉKA), sušená sladká syrovátka (z MLÉKA), MANDLE 1,5%, e ... více informací
Kobliha s ořechovou a kakaovou náplní, zdobená tukovou polevou s ořechovou příchutí a kousky arašídů. Rychle zmrazený výrobek.
Způsob přípravy: rozmrazovat při pokojové teplotě po dobu asi 60 minut. Výrobek je nutné spotřebovat do 72 hodin po rozmrazení. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Složení: ořechovo a kakaová náplň 26% (cukr, rostlinné oleje (bambucký, řepkový), pasta z LÍSKOVÝCH OŘÍŠKŮ 5%, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek s vídeňským lineckým těstem, s náplní (30%) s brusinkami
(16%) a s náplní (27%) z bílé čokolády (2,5%) a šlehačky (20,5%), zdobeno klikvami (0,5%) a hoblinkami bílé čokolády (2%), připraveno k podávání.
Složení: smetana (MLÉKO), cukr, brusinky, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (palmový, řepkový, bambucký, kokosový, slunečnicový), voda, plnotučné MLÉKO, ... více informací