Složení: kuřecí maso 63%,kuřecí strojně oddělené maso 10%, vepřový špek, steri. okurky,steril.paprika, drůbeží salám, sušená cibule, hořčice, voda více informací
Zippy style stripsy jsou kuřecí kousky obalované křupavou strouhankou, které spojují ráz "tradiční kuchyně" s Gourmet světem. Ochutnejte tento jedinečný produkt s unikátní chutí, který můžete připravit během několika minut pečení!
100% prsní svalovina, nemleté, kalibrace 1ks = cca 45g
Rozmražený produkt nesmí být opět zmražen! Kvalita se udržuje při skladování při teplotě -18 °C v neporušeném obalu do data označeného na obalu (den/měsíc/rok).
Složení: Výrobek je vyrobený z kuřecích prsíček, rychle naložených, tvarovaných do kousků, obalovaných strouhankou, rychle zmražených, hotový výrobek, s přidan ... více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců při teplotě -18°C, po rozmražení skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500). více informací
Kořeněné kuřecí pečené maso ve stylu gyros (Shawarma), IQF, nakrájené na tloušťku nepřesahující 3 mm.
Minimální trvanlivost při teplotě -18°С: 18 měsíců
Způsob přípravy
Horkovzdušná trouba: předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech pokrytý pečicím papírem, pečeme na 180 °C alespoň 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Horkovzdušná fritéza: nastavte teplotu na 200 °C a pečte 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Výrobek není třeba předem rozmrazovat.
Složení: Maso z kuřecích stehen, voda, sůl, sójový protein, koření a kořenící extrakty: česnek, paprika, pepř, skořice; stabilizátory: sodík
pyrofosfát, trifo ... více informací
Značka Selský Grunt, vac. cca 600g
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Vhodné pro záhřev na vysoké teploty (opékání, grilování)
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení: Kuřecí prsa 95%, voda, stabilizátor E451, sůl více informací
Kuřecí prsa jsou nejdietnější a nejrychleji upravitelná část kuřete. Obsahují nízký podíl tuku, a proto představují ideální pokrm pro osoby na redukční dietě či sportovce. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Kuřecí prsa mají ale tendence k vysušení, je proto doporučeno je předem nakládat či marinovat.
6ks cca 12kg více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Lahodné pečené kuřecí prsní řízky nakrájené na 5mm plátky. Po rozmrazení jsou plátky připraveny k použití na pizzu, do sendvičů a baget apod.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500).
Výrobek neobsahuje alergeny. více informací
Kuřecí prsa jsou nejdietnější a nejrychleji upravitelná část kuřete. Obsahují nízký podíl tuku, a proto představují ideální pokrm pro osoby na redukční dietě či sportovce. Kuřecí prsa se hodí na přípravu minutek, grilování a pečení. Kuřecí prsa mají ale tendence k vysušení, je proto doporučeno je předem nakládat či marinovat.
bal. vac. cca 2,5kg více informací