Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou špaldovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka, slunečnicová semena, otruby (PŠENIČNÉ), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), jedlá sůl ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Světlé pšeničné pečivo s měkkou průžnou střídkou a typickou ražbou na povrchu. Posypané mákem
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
Balení obsahuje až 5 druhů mini pečiva, ze kterého si vybere opravdu každý Váš zákazník: bílá bagetka, kulatá bílá žemle, multicereální kulatá žemle, tmavá žemle, celozrnná bagetka. Pečivo je vhodné jako příloha k polévkám, salátům, předkrmům, na rauty apod...
Příprava: rozmrazování 10 minut. Pečení 5 minut při 200-230 °C.
Složení: Kulatá mini bulka s otrubami a moukou (mouka (PŠENICE; ŽITO; pražený ŽITNÁ slad; celozrnné ŽITO; kukuřičná tepelně zpracovana; ŽITNÁ tepelně zpracovan ... více informací