Určeno ke konzumaci po studenu nebo k dopečení v konvektomatu, troubě, na grilu, případně v jiné kulinární úpravě. Doporučujeme vaření celého (zabaleného) výrobku ve vodě, přibližně 25 minut při 90°C.
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Bal: 2ks líček 1,6-2kg.
Složení: Hovězí líčka, kořenová zelenina, přírodní koření, kuchyňská sůl, rýžová mouka, bramborový škrob, přirodní aroma. více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Hovězí maso 98%, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, sójová omáčka, karamelizovaný cukrový sirup.
Energetická hodnota 643 kj/ 153 kcal, tuky 5,1g, z ... více informací
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 2,5–3 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 8–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=cca1000g (6-8 porcí na kg, koncentrát)
Záruka: 3 měsíce
Koncentrát s kusy masa balený v plastovém střevě. Určen k ředění a konzumaci po ohřevu.
Skladování: Od 0°C do 5°C.
Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 863 kj/ 206 kcal, tuky 11g, z toho nasycené mastné kyseliny 5g, sacharidy 13g, z toho cukry 0,4g, bílkoviny 12g, sůl 1,8g
Složení: Jelení maso 85%, slunečnicový olej, koření, restovaná cibule (cibule, palmový olej, pšeničná mouka, sůl), pšeničná mouka, látka zvýrazňující chuť a vů ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíců
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Výrobek doporučujeme vybalit a dopéci horkým vzduchem, ovšem je možné použít jakoukoli tepelnou úpravu.
např. Pečicí trouba 15 minut při 220 °C.
Složení: Kachní čtvrtky ,kmín, jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 1516 kj/366 kcal,tuky- 33.1 g,z toho nasycené mastné kyseliny 9.2 g, s ... více informací
Vynikající knedlík, který se hodí k různým druhům pokrmů.
Ve středověku se nazývala knedlíkem, také knédlem malá kulička nebo šištička smíchaná z masa a máčené housky. Oproti dnešní době se tyto knédle smažily na ohni. Knedlíky se běžně konzumují také v Číně, kde je jedli patrně dříve, než se ve střední Evropě objevili lidé.
NÁVOD K POUŽITÍ: připravujte 3 minuty v páře
Trvanlivost: 4dny
Složení: Kolečka do knedlíků vlhčená 35% (pšeničná mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl), pitná voda, pšeničná mouka, mléko, tekutý vaječný bílek, vaječná mela ... více informací
Kuřecí cordon bleu je vyroben z kvalitních 100% prsních řízků, kterých je zabalena lahodná chuť sýru a šunky.
Chutná skvěle teplý i studený na cestách.
Smažený, 1ks/160g
Složení: Plněný kuřecí řízek 74% [kuřecí prsní řízky 71%, tavený sýr 11% (sýry, pitná voda, bramborový škrob, tapiokový škrob, mléčná bílkovina, tavící sůl pol ... více informací
Tepelně opracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: v horkovzdušné troubě při teplotě 185 °C - 195 °C po dobu 15-20 minut do zhnědnutí. Ve fritézte smažit při vyšší teplotě cca. 3 minuty dozlatova.
Minimální trvanlivost 18 měsíců od data výroby.
Balení: plastový pytel 1kg = 23 kusů donutů po 43,5g.
Složení: Kuřecí prsa 38 %, obal (pšeničná mouka, kukuřičné lupínky, sůl, droždí, koření, přírodní aroma), sýr 12 % (voda, sýr 27 % - ementál, gouda, hovězí žel ... více informací
Pokyny k manipulaci, přípravě a použití výrobku
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40-60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3-5 minut. Během přípravy výrobek promíchejte.
Pokyny k přípravě:
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40–60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3–5 minut. V polovině doby přípravy výrobek protřepejte.
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 24 měsíců.