1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby.
Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku
přípravy.
1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby. Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku přípravy.
Smetanový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm.
Složení: pšeničná mouka, smetanový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, kuřecí maso, špenát, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, česnek, dr ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm.
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, anglická slanina, cibule, feferonka, extra panenský olivový olej, sůl, ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, paprikový salám, čerstvá cibule, kukuřice, extra panenský olivový olej, ... více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, niva, extra panenský olivový olej, sůl, cukr, česnek, droždí, oregáno více informací
Rajčatový základ s kořením a bylinkami.
Průměr pizzy 32 cm
Složení: pšeničná mouka, rajčatový základ s kořením a bylinkami, sýr eidam, mozzarella, vepřová šunka, čerstvé žampiony, paprika, extra panenský olivový olej, ... více informací
Sáček na hamburger PleatPak je tenký, skládaný, nepromastitelný papírový obal, který hamburger obklopuje kolem dokola, tímto zaručuje dokonalý obal k odnosu s sebou.
Obal na hamburger PleatPak udržuje pokrm déle teplý.
Můžete hamburger konzumovat přímo z obalu a nic Vám z hamburgeru nevyteče, neupadne. více informací
Tradiční paprikový lusk plněný masem. Bez konzervantů a přidatných látek. Balení obsahuje cca 30ks.
Hluboce zmrazený masný polotovar – tepelně neopracovaný
Složení: paprikový lusk 50 %(EU), vepřové maso 33%(EU), pitná voda,strouhanka- (pšeničná mouka, pitná voda, droždí,jedlá sůl s jódem-(jedlá sůl,jodičnan drasel ... více informací
Špecle jsou vaječné nudle nebo noky.
Nudle či noky z mouky a vajec se přes síto zavařují do vroucí osolené vody, hotové jsou po vyplavání na hladinu více informací
The Vegetarian Butcher NoPepperoni je veganská alternativa paprikové salámy připravená na bázi sóji, které odráží chuť a strukturu masa. Ideální k použití na pizzu , do baget, pannini a sendvičů. Veganská NoPepperoni je ideální volbou, pokud chcete ve své kuchyni nahradit nebo omezit spotřebu masa.
Šťavnatá rostlinná - veganská alternativa masa
Hluboce zmrazený produkt vhodný pro vegany.
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
sójový výrobek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie 561kJ = 134kcal, tuky 7,8g z toho nasycené mastné kyseliny 1,1,g, sacharidy 2,0g z toho cukry 1,7g, bílkoviny 14g, sůl 0,1g /100g
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
TOFU uzené získává svou znamenitou chuť díky tradičnímu uzení na bukovém dřevě.
Tofu obsahuje vysoký obsah bílkovin, bez cholesterolu. Obsahuje 49 % denní dávky vápníku.
Tofu je vhodné pro přímou konzumaci a přípravu teplých jídel.
Je vyrobeno ze sóji pěstované na Slovensku, která není neekologicky dovážená z Kanady, USA, Jižní Ameriky nebo Číny. Jedná se o pasterovaný rostlinný výrobek, vakuově balený.
Chlazený výrobek: Uskladňujte při teplotě od 2 do 8 ° C.
Po otevření skladujte při teplotě do 5 °C a spotřebujte do 24 hodin.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY