Klasická česká majonéza najde uplatnění nejen v tradičním bramborovém salátu, ale výborně se hodí i k přípravě pomazánek, obložených mís či jiných pokrmů. Možná náhrada vajec a tuků při pečení.
Složení: rostlinný olej, voda, vejce, ocet, jedlá sůl, modifikovaný škrob E1422, semínka hořčice, stabilizátor (guarová guma, xanthan), konzervant E 202, antio ... více informací
Studená ochucená emulgovaná omáčka ve kbelíku.
Vzhled :Slabě nažloutlá, olej nesmí být oddělen
Vůně: Typická pro majonézu, mírně nakyslá
Konzistence: Pastovitá až tuhá
Chuť: Lahodná, typická pro majonézu mírně nakyslá
Složení: Řepkový olej, pitná voda, kvasný ocet lihový, zahušťovadlo (modifikovaný škrob, xanthan), vaječné žloutky, hořčice, (hořčičné semeno, koření), jedlá s ... více informací
Studená ochucená emulgovaná omáčka. Emulgováno s obsahem tuku 70%.
Skladujte při teplotě 0°C až 15°C
Spotřebujte do: data uvedeného na víčku.
Trvanlivost 120 dní
Tradiční máslo vyrobené z kvalitního českého mléka. Obsah tuku 82%.
Balení v alobalu.
Složení: Mléko
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota: 3058 kJ / 744 kcal
Tuky: 82 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 48 g
Sacharidy: 0,8 g
z toho ... více informací
Pouze ilustrační fotografie. Dodání konkrétní značky výrobku dle aktuální dostupnosti na trhu.
Přináší požitek z propojení chutí při přímé spotřebě i při vaření a pečení a obohacuje chuť kuchyně. Dopřejte si a vychutnejte si máslo, které vám přinese potěšení a rozvoní celý dům.
Tradiční máslo z živočišného tuku. Obsah tuku 82%.
Využití ve studené i teplé kuchyni.
Výborné k namazání na chleba.
Trvanlivé plnotučné mléko Lascato promění chvilku u kávy v nezapomenutelný zážitek! Nechte se okouzlit lahodnou, sametově jemnou chutí trvanlivého mléka Lascato. Lascato je to pravé pro přípravu kávy připravované z kávovarů (latte, cappuccino) a na vytvoření mléčné pěny, která zůstane stabilní až do zamíchání.
3,5%
Pouze ilustrační fotografie. Dodání konkrétní značky výrobku dle aktuální dostupnosti na trhu.
Vynikající kvalita a chuť mléka.
Stabilní vlastnosti i při vyšších teplotách –možnost použití do strojů na přípravu cappuccina.
Snadná manipulace.
Mléko se sníženým obsahem laktózy. Trvanlivé mléko s nízkým obsahem laktózy ošetřené UHT (Ultra Heat Treatment) záhřevem, zcela bez chemické konzervace. Mléko je s nízkým obsahem laktózy a plně vyhovuje požadavkům na výživu osob se sníženou tolerancí laktózy.
Monterey Jack, sýr plátky, 50% tuku v sušině.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Uchovejte při teplotě od +2 °C do +7 °C
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury. více informací