Brynza je hrudkovitý sýr, který pochází z ovčího sýra. Máme ho spojený především se slovenskou národní kuchyní. Má dostatek soli a velké zasycující schopnosti. Vyrábí se buď čistá či v příměsi s jinými, například kravskými sýry. Obsahuje vápník, bílkoviny, vitamín D a minerální látky, ale také velké množství tuku. Nedoporučuje se při dietním stravován
NA OBJEDNÁVKU-7 DNÍ více informací
Přírodní, zrající, polotvrdý sýr
Země původu : Česká republika
Skladujte při teplotě: 2 - 7°C
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE na 100g: Energie 1441 kJ / 347 kcal,
Tuky 26 g z toho nasycené mastné kyseliny 17 g,
Sacharidy 1,2 g z toho cukry 1,2 g,
Bílkoviny 27 g,
Sůl 1,5 g.
Složení: pasterizované mléko, jedlá sůl, mléčná
startovací kultura. konzervant: kouř z bukového dřeva,
Dusík Atmosfericky baleno.
více informací
Extra tvrdý sýr typu parmazán. Vyráběn podle původních italských postupů.
Složení: Termizované Kravské Mléko (100%Českého Původu), Jedlá Sůl, Syřidlo Rostlinného Původu, Konzervant: Lysozym - Přírodní Vaječná Bílkovina (E 1105) více informací
Choceňské Žervé je termizovaný výrobek a vyrábí se ze směsi čerstvého tvarohu, zakysané smetany,
škrobu a sušenéhomléka a syrovátky. Choceňské Žervé je určeno pro běŽné pouŽití ve studené kuchyni.
Nesmí zmrznout.
Monterey Jack, sýr plátky, 50% tuku v sušině.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal.
Uchovejte při teplotě od +2 °C do +7 °C
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury. více informací