Pecorino je souhrnný název pro všechny sýry vyráběné z plnotučného ovčího mléka (pecora = ovce). Historie Pecorino Romano sahá až do starověkého Říma (odtud název „romano“). Těsto je bílé až lehce slámově žluté, místy s drobnými oky. Jedná se o velmi zdravý sýr s nízkým - 30% obsahem tuku v sušině a proto je vhodné zařadit jej do jídelníčku v rámci redukční diety. Konzumovat jej můžete nastrouhaný nebo nakrájený na kostičky se salámem a chlebem, s olivami, nebo bude výborně chutnat v kombinaci s těstovinami. Nejlépe se k němu hodí červené víno.
Uchovejte při teplotě od 4 °C do 6 °C
Průměrné výživové hodnoty na 100g: energetická hodnota 1542kJ/368kcal, tuky 28g, z toho nasycené mastné kyseliny 18,7g, sacharidy < 0,1g, z toho cukry < 0,1g, bílkoviny 29g, sůl 4g
Složení: ovčí mléko, jedlá sůl max. 4 %, mlékarenské kultury více informací
Hladká a krémová sýrová omáčka s bohatou sýrovou chutí a nádechem másla.
Prémiová cheddarová omáčka s 33% obsahem sýra.
skladování +4 až +20°C
Složení: Sýr (35 % z toho Cheddar 25 %), voda, máslo, syrovátka, sušené mléko, modifikovaný škrob, tavící sole (E452, E450, E339), přírodní aroma, barviva: (ka ... více informací
Směs na přípravu dezertu Cheesecake.
Skladovat při pokojové teplotě, po otevření uchovávat od +2 do +8 st C a spotřebovat do 3 dnů, vyvarovat se prudkých teplotních změn a v nezpracovaném stavu nezmrazovat.
Smetana ke šlehání President vyráběná ve Francii je idální pro použití ve vysoké gastronomii.
Vhodná pro přípravu dezertů, krému, ale i do polévek a omáček.
Skvělá šlehatelnost, po ušlehání smetana drží tvar a nepouští tekutinu.
Lahodný krém, vhodný jako základ pro přípravu mnoha sladkých pokrmů a dezertů.
Z čerstvého tvarohu a smetany, Bez umělých barviv a konzervantů, Neobsahuje lepek
více informací
Vhodné k namazání, vaření, pečení, S přírodním aromatem, 100% složení z přírodních zdrojů, Vhodné pro vegetariány, Neobsahuje konzervanty, Neobsahuje umělá aromata
Roztíratelný tuk 75%
Složení: Palmový tuk¹, 30% řepkový olej, Pitná voda, Podmáslí (mléko), Jedlá sůl (0,3 %), Emulgátor (lecitin (slunečnicový)), Přírodní aroma, Kyselina (kyselin ... více informací
Tekutý krém na šlehání s rostlinným tukem. Obsah tuku 31 %. Ideální pro všechny druhy cukrářských výrobků, pěn a dezertů. Po vyšlehání stabilní při pokojové teplotě až 2 hodiny, poté nutno chladit.
Složení: Obnovené PODMÁSLÍ (68% hm.), plně ztužený palmový olej (18% hm.), rostlinné oleje (12,2% hm.) (kokosový, palmový), modifikovaný kukuřičný škrob, sušen ... více informací
Stabilní v teplém a kyselém prostředí (citrón, rajčata, alkohol). Lze dobře redukovat, přirozeně zahušťuje. Nesráží se. Stabilní v ohřevné vaně minimálně 2 hodiny. Zachovává si stálé vlastnosti i při prudkém ochlazení a následné regeneraci.
Červený čedar, sýr plátky.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal. Uchovejte při teplotě +2 °C do +7 °C.
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury, barvivo: annatto norbixin. více informací
Varianta k živočišné smetaně na vaření, 25% rostlinného tuku s vynikající chutí díky použití podmáslí a sušeného mléka Vhodná na zahušťování omáček, k dochucení těstovin, zeleniny a masa, nehrudkuje, dobře se váže k potravině Je nesladká, ale cukr lze přidat.