Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem. Naplněný krémem s lískovými oříšky a belgickou čokoládou. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Mini koblížek s ovocnou náplní 35x25g La Lorraine
ROZMRAZENÍ 22 °C • 30’
o 5 cm • 25 g
Smažený mini koblížek z kynutého těsta s máslem a náplní z pyré z ovoce. Zdobený moučkovým cukrem. Vyrobený dle tradiční receptury.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, ovocná náplň (24%) (glukózo-fruktózový sirup, malinové pyré (18%), pitná voda, cukr, pyré z černého rybízu (7%), pyré z červeného rybí ... více informací
Výrobek určený ke kynutí. Malý zákusek čtvercového tvaru plněný třešňovou náplní. Máslový. Pro hezkou barvu a lesk můžeme po nakynutí potřít vejci.
Vandemoortele
Jemný slaný snack (12cm) z plundrového těsta plněný chutným párkem a zeleninovou ljutenicí.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou
Pečení 180°C, 14-16 minut
Složení: loupaný párek (34%) (vepřové maso (50%), pitná voda, kůže (vepřové), bramborový škrob, jedlá sůl, vláknina (bramborová), regulátor kyselosti (uhličita ... více informací
Hlubokomrazený pečený kulatý koláček - košíček, muffin s příchutí vanilky s lískooříškovou (1%) a kakaovou (0,5%) náplní (11%), zdobený s lískovými oříšky (2,5%), připraveno k podávání.
Nechte rozmrazit výrobek po dobu 30 až 60 minut při pokojové teplotě. Po rozmrazení, by měl být výrobek uchováván při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE, sladová PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, slunečnicový), VEJCE, LÍSKOVÉ OŘÍŠKY, stabilizátor (E422,
Xanthan), modifiko ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací