Pečivo vhodné pro přípravu hamburgerů s jemnou střídou, mašlované vejcem.
Skladujte v temnu, v původním obalu při teplotě od 0°C-25°C. Lze skladovat v chladničce. Určeno pro přímou spotřebu.
Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka (5%), SÓJA, lněná semínka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, slunečnicová semena, otru ... více informací
Předpečená středně velká bageta (27cm) v klasickém francouzském stylu.
Rozmrazení 20 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení s párou
Pečení 210°C, 7-10 min.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem, látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
Může obsahovat stopy: vajec, sóji, mléka, skořá ... více informací
Světlá bageta (27cm) obohacená olejem, který ji zajišťuje vláčnost a měkkost po delší dobu. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min v pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jodičnan draselný, jedlá sůl), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Malá světlá bagetka ideální jako přílohové pečivo nebo na výrobu sendvičů. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Vícezrnná bagetka s žitnou moukou a sojovou drtí (17cm). Zdobená směsí lněných a sezamových semínek. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmrazení 20min při pokojové teplotě.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,5%), lněné semínko hnědé (2,5%), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan ... více informací
Samostatně balená kulatá bulka s pružnou střídou a měkkou zlatavou kůrkou zdobenou sezamem.
Průměr 12cm. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 ‐ 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo
případným změnám vzhledu, a podávejte do 24 hodin po rozmrazení.
Produkt je vhodný i pro vegetariány a vegany.
Bezlepkový dort s jemným tvarohovým krémem na kakaovém korpusu.
Doba rozmrazení: 30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Vandemoortele
Složení: Vejce a výrobky z Šlehačka 28% (smetana, odtučněné mléko, řepkový olej, zcela hydrogenovaný palmový olej, emulgátory: E 472b, E 435, E 433, E 471; sta ... více informací
Premiová burger máslová bulka MINI, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Premiová burger máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací