Hlubokozmrazený multicereální croissant je obohacený o mnoho druhů semínek, jak na povrchu (slunečnice, sezam, dýně, lněná semínka), tak i uvnitř produktu (slunečnice, mák, lněná semínka). Obsahuje mix másla a margarínu a tím získává vyváženou máslovou příchuť. Produkt, do kterého se zamiluje úplně každý. Uvidite, až sami ochutnáte... více informací
Italská specialita, lehce pomoučené kulaté pečivo z pšeničné a žitné mouky s obsahem extra panenského olivového oleje, které se po rozmrazení může ihned servírovat. Je obohacený sušenými rajčaty a černými olivami. Větší póry a křupavá krusta rozvíjí jejich chuť. Průměr pečiva je cca 13 cm. Je vhodný nejen pro plnění sendvičů. Náš tip: nechte rozmrazit v uzavřeném igelitovém sáčku pro delší svěžest.
Složení: mouka (PŠENICE; ŽITO; sladový JEČMEN); voda; černé olivy; kvasnice; ajčata sušená na slunci; jódovaná sůl; sušený PŠENIČNÝ kvásek; PŠENIČNÝ LEPEK; sůl ... více informací
Základem vynikajícího hamburgeru je nejen maso, ale také samotná bulka. Jemně a nadýchaná bulka brioškového typu dodá vašemu burgeru ještě lepší chuť. Aby pro vás byla příprava pohodlnější, bulku jsme předkrojili více informací
Jemně nasládlá bulka s nadýchanou střídkou je vhodná pro přípravu burgerů jak pro masožrouty, ale také pro vegetariány a vegany. Na povrchu je bulka posypaná sezamem. Pro usnadnění práce jsme bulku předkrojili.
11,5cm
Složení: celozrnná mouka (53,0%) (PŠENICE; PŠENIČNÉ otruby; PŠENIČNÉ klíčky); voda; mouka (PŠENICE) (6,5%); cukr; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový);
d ... více informací
Předkrojená oválná bulka (16cm) v newyorském stylu s pružnou střídou a měkkou zlatavou kůrkou.
Rozmrazení 50 minut
Předehřátá pec 230 °C
Pečení 200 °C, 2 minuty
Grilování 230°C, 2 minuty
Ovocné zpestření klasického dortu: Krémový tvarohový dort se základem z křehkého těsta je pokrytý aromatickými plátky broskve a pokrytý dortovou polevou.
12 porcí
Složení: : broskve (19 %), tvaroh (MLÉKO) nízkotučný (15 %), zakysaná SMETANA (MLÉKO) (11 %), cukr, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, voda, řepkový olej, glukózo-fru ... více informací
Typicky americký. Lahodné, aromatické a voňavé půlky jahod na vynikající náplni z plnotučného měkkého sýra a typicky erlenbacherského křupavého základu.
Složení: jahody (22 %), plnotučný měkký SÝR (MLÉKO) (20 %), cukr, voda, glukózo-fruktózový sirup, plnotučné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, celé VEJCE, řepkový olej, pa ... více informací
Na typickém americkém dortovém základu z drobenky z křehkého těsta je lahodná cheesecake vrstva s měkkým sýrem extra plnotučným, zakroucená malinovou přípravou. Každá porce je kus amerického života!
Složení: měkký SÝR extra plnotučný (MLÉKO) (32 %), cukr, plnotučné MLÉKO, plnotučné VEJCE, maliny (7 %), PŠENIČNÁ mouka, řepkový olej, palmový tuk, modifikovan ... více informací
Hluboce zmrazený kulatý koláč s těstem a tvarohovou (24,5%) náplní, zdobený borůvkami (6%), připraveno k podávání.
Po vyjmutí produktu z obalu nechete rozmrznout po dobu 11 hodin v chladničce. Po rozmrazení spotřebujte do 4 dnů.
Složení: smetanový sýr (MLÉKO) (24,5%), cukr, voda, mouka (PŠENICE), rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, kokosový,
slunečnicový), VEJCE, borůvky, smetan ... více informací