Doporučení k přípravě
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 3-4 minuty.
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení několikrát produkt otočte
Datum minimální trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení k uskladnění
-18°C : Viz datum minimální trvanlivosti na obalu.
-12°C : 3 týdny po datu nákupu.
-6°C : 1 týden po datu nákupu.
Doručeno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (26%) (smetanový sýr (pasterizovanýmléko, sůl, bakterie mléčného kvašení, mikrobiální
syřidlo), šlehačka (smetana (mléko), ... více informací
Červený čedar, sýr plátky.
Baleno v ochranné atmosféře.
Minimální trvanlivost do: viz obal. Uchovejte při teplotě +2 °C do +7 °C.
Země původu: Nizozemsko
Složení: pasterované mléko, jedlá sůl, mikrobiální syřidlo, mlékárenské kultury, barvivo: annatto norbixin. více informací
Varianta k živočišné smetaně na vaření, 25% rostlinného tuku s vynikající chutí díky použití podmáslí a sušeného mléka Vhodná na zahušťování omáček, k dochucení těstovin, zeleniny a masa, nehrudkuje, dobře se váže k potravině Je nesladká, ale cukr lze přidat.
Ochranné nitrilové rukavice pro bezpečné servírování pokrmů. Vhodné pro kuchaře, pracovníky výdejových okének a jiné profese, které vyžadují hygienické prostředí. Velikost: L, barva: černá, balení po 100ks. více informací
Ochranné nitrilové rukavice pro bezpečné servírování pokrmů. Vhodné pro kuchaře, pracovníky výdejových okének a jiné profese, které vyžadují hygienické prostředí. Velikost: M, barva: černá, balení po 100ks. více informací
Ochranné nitrilové rukavice pro bezpečné servírování pokrmů. Vhodné pro kuchaře, pracovníky výdejových okének a jiné profese, které vyžadují hygienické prostředí. Velikost: M, barva: černá, balení po 100ks. více informací
Ochranné nitrilové rukavice pro bezpečné servírování pokrmů. Vhodné pro kuchaře, pracovníky výdejových okének a jiné profese, které vyžadují hygienické prostředí. Velikost: XL, barva: černá, balení po 100ks. více informací
Tmavá vícezrnná bageta (25cm) s pohankou, lněnými semínky a sójovou drtí. Zdobená cereální směsí a semínky.
Rozmrazení 20 minut
Pečení s párou 6-9 minut, 210°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko hnědé, pohanka (1 ,8%), droždí, drcený JEČMEN, otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, ... více informací