Máte rádi sušenky? Pokud je odpověď kladná, pak musíte vyzkoušet naší variantu Cookie Dough. V roce 1986 jsme po tipu od fanouška zkusili dát sušenkové těsto do naší zmrzliny. Naše mašiny to ale neutáhly, tak jsme těsto ručně rozkrájeli a naházeli ho do vanilkové zmrzliny. O 5 let a pár tajných technik později jsme došli k tomuhle zázraku pro všechny milovníky velkých kousků ingrediencí. Prostě sušenky, smetana a vanilka je skvělá kombinace Cookie Dough. O 20 let později se navíc naše pinty začaly pyšnit Fairtrade certifikací!
Složení: Smetana (27 %), Voda, Zahuštěné odtučněné mléko, Cukr, Pšeničná mouka, Přírodní cukr, Pasterizovaný vaječný žloutek, Rostlinné oleje (kokosový, sójový ... více informací
Máte rádi sušenky? Pokud je odpověď kladná, pak musíte vyzkoušet naší variantu Cookie Dough. V roce 1986 jsme po tipu od fanouška zkusili dát sušenkové těsto do naší zmrzliny. Naše mašiny to ale neutáhly, tak jsme těsto ručně rozkrájeli a naházeli ho do vanilkové zmrzliny. O 5 let a pár tajných technik později jsme došli k tomuhle zázraku pro všechny milovníky velkých kousků ingrediencí. Prostě sušenky, smetana a vanilka je skvělá kombinace Cookie Dough. O 20 let později se navíc naše pinty začaly pyšnit Fairtrade certifikací!
Složení: SMETANA (27 %), voda, zahuštěné odtučněné MLÉKO, cukr, PŠENIČNÁ mouka, přírodní cukr, pasterovaný VAJEČNÝ žloutek z vajec nosnic ve volném výběhu, MÁS ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci.V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, pekanový ořech 5%, mléčné ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, holandské kakao 5%, hořká ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, lyofilizované maliny 5%, ... více informací
Cornetto Classico je tím pravým potěšením v křupavém kornoutu. Lahodná smetanová zmrzlina s kakaovou polevou, posypaná směsí oříšků a oplatky. Vyzkoušejte také v praktickém rodinném balení.
Cornetto Chocolate je tím pravým potěšením v křupavém kakaovém kornoutu. Lahodná čokoládová zmrzlina s kakaovou polevou a posypaná hoblinkami z bílé čokolády.
Složení: Složení: plnotučné MLÉKO (21 %), cukr, kokosový tuk, voda, obnovené odtučněné MLÉKO, PŠENIČNÁ mouka, kakao se sníženým obsahem tuku (5 %), glukózo-fru ... více informací
Objevte maximum požitku s novinkou Cornetto Max Hazelnut & Chocolate. Na vrcholu se ukrývá lískooříškovo-kakaový disk posypaný karamelizovanými lískovými oříšky, následuje slaný lískooříškový krém, který se potkává s lahodnou lískooříškovou a čokoládovou zmrzlinou, a to celé v křupavé oplatce. Každá vrstva dává soustu ten správný šmrnc. Rozbalte to tento rok na MAX
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, voda, PŠENIČNÁ mouka, kakao se sníženým obsahem tuku¹ (3 %), slunečnicový olej, fruktóz ... více informací
Objevte maximum požitku s novinkou Cornetto Max Mango & Vanilla. Na vrcholu se ukrývá bílý disk s kousky manga a kokosu, následuje exotický mangovo-maracujový krém, který se potkává s lahodnou mangovou a vanilkovou zmrzlinou, a to celé v křupavé oplatce. Každá vrstva dává soustu ten správný šmrnc. Rozbalte to tento rok na MAX!
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C: 3-4 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení produkt několikrát otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nazamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (27%) (krémový sýr (pasterizované mléko, šlehačka (smetana, stabilizátor: karagenan (E407)), zahušťovadla: acetylovaný dišk ... více informací
Hlubocezmrazené jemné pečivo, plně dopečený croissant s máslem, připravený k podávání.
Vyjměte výrobek z obalu a nechte ho rozmrazit cca 25 minut při pokojové teplotě. Pro větší křupavost výrobku: pečte +/- 4
minuty při180 °C.
Složení: mouka (PŠENICE), máslo (MLÉKO) (27%), voda, cukr, droždí, sůl, PŠENIČNÝ lepek, VEJCE, látka zlepšující mouku (kyselina
askorbová),enzymy.
Může obsah ... více informací