Kombinace včasného sklízení, rychlého zpracování a šetrného vaření dává zeleninovým pyré ARDO jejich čerstvou chuť a nutriční význam.
Jedná se o zpracovanou dýni – 100 % dýně, která je uvařena, rozmixována a hluboce zmrazena v malých peletkách á 4-6 g.
Návod k přípravě:
Na pánvi: vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do pánve a vařte při střední teplotě. Orientační časy připravy: při 225 g dýňového pyré – 4 minuty, při 450 g – 9 minut
V mikrovlnné troubě: Vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do vhodné nádoby do mikrovlnné trouby a vařte při příkonu 900 Wattů následovně dlouho: při 225 g – 4 minuty, při 450 g 7 minut.
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka (35 % hm.), borůvky (10 % hm.), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, aroma. více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: fruktózo-glukózový sirup, jahody (30 %), jablka (20 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, koncentrát z černé mrkve více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů. více informací
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.
Maso aljašské tresky je velmi oblíbené pro svoji pevnou konzistenci a je nenáročné na přípravu. Je možné ho použít pro všechny druhy kuchyňské přípravy. Neobsahuje kosti a je vhodný pro děti. Produkt je zmrazován na moři.